Normalnie same rece sie wyciagaja.
Wcale sie nie dziwie, ze ja turlasz
Sliczna mordeczka:-)
Moderator: Estraven

Ja już tu od jakiegoś czasu, najierw się uczyłam, potem dojrzewałam, potem się dokociłam, a teraz zaczyna mnie być troszkę widaćzosia&ziemowit pisze:Witamy na forum a to niespodziewajkaandorka pisze:Zyczenia Świąteczne dla Aurelki i opiekunów oraz całej reszt futrastych - sąsiadka z bloku![]()
![]()

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
pliiiiissssssss...no, to trafiony tzw.: czuły punkt... bo to by może i była piękna fota, gdyby nie to, że jest poruszony łepekpixie65 pisze: tylko ciut wiekszą......na tapetkę.....pliiiiissssssss...
. Aurelko, jak można być aż tak piękną, co?? ziemowit pisze: bo to by może i była piękna fota, gdyby nie to, że jest poruszony łepek![]()
skubana, czas był 1/200 i tak tą swoją okrągłą główeczką zakręciła szybko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Vafuria i 11 gości