Ale to przez to zniknięcie Filonki
Obiecuję się poprawić i jeszcze dzisiaj wstawię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jupo2 pisze:Czekam na obiecane zdjęcia.
Sporty pisze:jupo2 pisze:Czekam na obiecane zdjęcia.
Ja tez
CoToMa pisze:Sporty pisze:jupo2 pisze:Czekam na obiecane zdjęcia.
Ja tez
Sporty - te fotki już są, dwa posty wyżej!![]()
![]()
Sporty pisze:Jaki on pieknyCoToMa wymiziaj go ode mnie
jupo2 pisze:Może mi się nie wyświetliły za pierwszym razem? Mój komp jakoś czasami dziwnie sie zachowuje...
Fotki super, a przede wszystkim myszkin śliczny! Wygląda na szczęśliwegoNie ma to jak dodry dom.
CoToMa pisze:Sporty pisze:Jaki on pieknyCoToMa wymiziaj go ode mnie
Wymiziam, wymiziam. Ale dlaczego płaczesz???
CoToMa pisze:
Jak zobaczyłam Myszaka na tym zdjęciu, to wiedziałam, że on musi być mój.
Tak bardzo mnie ujął za serce.
Jednak ciągle nie mogę zapomnieć kota, który był łudząco do Myszkina podobny. Nie miał jednak tej łatki na przedniej nodze i obok noska miał malutką plamkę. Jest mi tak strasznie żal, że jego nie mogłam też zabrać. Myszkina zabrałam we wrześniu, a juz w październikau tamten kotek nie żył. Do dzisiaj nie moge o nim zapomnieć. Gdybym tylko mogła go wtedy zabrać ze schroniska...
Chciałam wkleić zdjęcie tego kota, ale w wątku kotów katowickich już go nie ma. Szkoda... Chociaż to zdjecie by po nim zostało...
Sporty pisze:Ze szczesciaJak sobie przypomne jak wygladal kiedy ja go widzialam..
Pozniej kiedy go widziala Iwona ..
A jak wyglada teraz u Ciebie ..
To sie lezka w oku kreci ... No sama zobacz.
CoToMa pisze:Oj, Sporty.
U mnie jakoś tej aureolki nie widać. Skrzydełka niestety też niewidoczne. Myślę, że raczej prędzej możnaby sie dopatrzyć jakichś kopytek albo ogonka. O różkach już nie wspomnę.![]()
Na razie zbieram sie do weta, bo z Pumiaczkiem chyba nie jest za dobrze. Martwię się o nią.
Jak wrócę, to może uda mi się wkleić kilka jej fotek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 35 gości