3 FoRUMOWE SENIORKI- powrot swierzba i przeprowadzka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 14, 2006 19:37

koty chyba wyczuwaja ze cos sie dzieje, chodza po mieszkaniu zagladaja w kartony i strasznie mialcza. co tu ukrywac ja sama sie denerwuje przed jutrzejsza przeprowadzka :oops:

zauwazylam ze felus jest strasznie zazdrosnym kotem, jak widzi ze zajmuje sie innymi zwierzakami to momentalnie przybiega i domaga sie mizianka, czasami potrafi byc naprawde meczacy :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Kubus, Maniek, Furia i Prezes ;)

FURCIACZEK

Od: Śro wrz 13, 2006 22:06

Post » Pt gru 15, 2006 9:40

ja wpadlam jeszcze tylko na chwilke, za kilka godzin przeprowadzka :D
niewiem ile czasu bede odcieta od miau :cry:

tak wiec chcialam zyczyc wszystkim szczesliwych i spokojnych swiat mnustwa prezentow pod choinka usmichu na twarzy zdrowia waszego i kociambrow i tego by niegdy nieprzestawalo swiecic wam slonce :D

trzymajcie sie cieplutko
ObrazekObrazekObrazek

FURCIACZEK

Post » Pt gru 15, 2006 11:14 zyczenia

Furciaczku, a ja zyczę Ci sprawnej przeprowadzki i Wspanialych Swiąt na nowym miejscu!

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt gru 15, 2006 11:57

Również życzymy wszystkiego dobrego, świąt spokojnych i szybkiej, bezstresowej przeproawdzki :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt gru 22, 2006 23:00

my juz w nowym domku :D o dziwo koty bardzo dobrze to zniosly, juz po kilku godzinach zwiedzaly swoja nowa "posiadlosc", robily to tak dokladnie ze musialam wszystkie wykapac :twisted:
dochodze do wniosku ze tutaj czuja sie lepiej, moze wyczuwaly ze tam bylam ciagle zdenerwowana :?: i wiecie co:) wczoraj pierwszy raz odkad u mnie sa sie bawily :D ganialy po domu, wywracaly sie i wogole :D

a tu foteczki wypranych kociakow, jak widac stan ucha gusi nie polepsza sie :( po swietach pojde jeszcze raz do weta i zobacze co ten powie...

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

FURCIACZEK

Post » Nie gru 24, 2006 10:05

Gwiazdki najjaśniejszej,
Choinki najpiekniejszej,
Prezentów wymarzonych,
Świąt mile spędzonych

no i zdrowia, Futrom pociechy z Duzych a Duzym pociechy z Futer :D

Obrazek
Życzy Dwukot z Goska :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie gru 24, 2006 11:53

Gosia, czy ten gubas czarno-bialy to Kubus? 8O
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sa dwie Mamy i jedno Slonce/chociaz kazda inaczej kocha/Marta ma podrapane od "zabawy" rece, Ania- mruczacego na kolanach kota.

nan

Od: Śro lis 12, 2003 19:54

Post » Wto gru 26, 2006 23:10

dziekuje za zyczonka :)

nio ja juz wrocilam od rodzinki, wyjechalam na slub kuzynki a zwierzaki zostawilam w hotelu. jejciu jaka radosc byla jak po nie przyjechalam :D
psy to tak szalaly ze 15 min ich uspokoic niemoglam, a koty laza teraz za mna i domagaja sie mizianka jak nigdy :D chyba sie stesknily

nan nio oczywiscie ze to jest kubus :D przytyl, niewymiotuje i koopki robi ladne :D czasami ma zle dni, wtedy lezy smutny albo spi.
jest kochanym kocurkiem
mam nadzieje ze Lunek sie trzyma i jest lepiej
ObrazekObrazekObrazek

FURCIACZEK

Post » Pon sty 01, 2007 17:22

Na Nowy Rok dla Gusi zdrowych uszek, dla Kubusia żeby nie miewał złych i smutnych dni a dla Ciebie Gosiu spełnienia marzeń :)
I żeby zdrówko wszystkim dopisywało i szczęście Was nie opuszczało, bo naprawdę na nie zasługujecie :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia]