chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
A ja daje 20 zl.......tylko co gdzie i jak?.....zeby potem nie bylo!Z zyczeniami wesolych swiat tez juz nie zdazylam............ale kazdego szczesliwego dzionka jeszcze w tym i w nowym roku zycze!....juz prawie doszla kociara!....Acha!a do ktorej to godziny to allegro?
a czy ja moge prosic dokladne namiary na maila? cos mnie sie zawiesilo tutaj..a poza tym mam propositions....ale to takie moje przemyslunki chwili....i nie moge decydowac za innych
........mam propozycje coby rozmnozyc fundusze ...ja place za wygrana aukcje 20 i odbieram"towar"wirtualnie!a bransoletka za Twoja wylicytowana sume"idzie"do Ciebie CoTy na to to juz bedzie 32 na Matyldzie Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich duzych i malych ogonkow
pozdrawiamy z moim Ozyrysem, a także rezydentami pani Grażynki: Miodziem, Filipkiem, Biancą, Kicią, Szylkretką i Buraską
... i zapraszamy na swoje aukcje, dla muranowskich kotów!
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
To super....Tylko mam maly problem z otrzymaniem danych na przelew.....pewnie dlatego,ze sterylka bedzie opozniona z powodu klopotow kici...ale caly czas czekam i sie nie poddaje.....