dobrze by było aby domek sie znalazł

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
weatherwax pisze:Iwona i Sporty, gratuluję akcji przed-wigiljnej!![]()
Szczególnie dobrze dla tej koteczki, której udało się nie poznać schroniska.
Wesołych świąt!
Greta_2006 pisze:A w jakim mniej więcej jest wieku? I co mam napisać w aukcji (może pamiętacie że obiecałam wystawic kotka na Allegro, co prawda to było w innym wątku)? Nigdy jeszcze nie wystawiałam takiej aukcji. Wspominać o umowie adopcyjnej?
iwona_35 pisze:weatherwax pisze:Iwona i Sporty, gratuluję akcji przed-wigiljnej!![]()
Szczególnie dobrze dla tej koteczki, której udało się nie poznać schroniska.
Wesołych świąt!
Też bardzo się cieszymy...Ale to zasługa całej naszej czawórki![]()
![]()
Ko_da1 i Myszy_7,sporty dodam również że nasza kochana CoToMa i oczywiście Bettysolo ...również są z nami
Greta_2006 pisze:A w jakim mniej więcej jest wieku? I co mam napisać w aukcji (może pamiętacie że obiecałam wystawic kotka na Allegro, co prawda to było w innym wątku)? Nigdy jeszcze nie wystawiałam takiej aukcji. Wspominać o umowie adopcyjnej?
Te koty będą mieć swoją specjalna strone...tam będzie baza danych
Teraz moge dodać że to są koty od 2-4 lat są roczna również
powolutku bedziemy je tutaj opisywać...
Nie jest to łatwa sprawa ponieważ nie mają identyfikatorów a połowa kotów na kociarni to czarne i burasy.......
Umowe adopcyjna mamy zwykłą standartową(skopiowałam z Fundacji Koci Pazur)
ko_da1 pisze: Ten kociak potrzebuje pomocy , nie umie sie zaakliamtyzowac w porównaniu z innymi skora i koscijest sliczny ma ciekawy kolor futerka , wpada troszke w popiel a gdzie niegdzie jest jakby posypany sniegiem końcówkeczki włosków ma bielutkie , nie bardzo chce jesc futerko bez połsyku jakby nie miał juz siły go myć , włoski nastroszone , brudne i te oczka proszące o zabranie go stamtąd
siedział ciuchotko w kąciku o nic nie prosił .... zabrany na ręce cichutko mruczał .... potrzebny domek na juz i chyba wizyta u weta też będzie konieczna ....
Anka pisze:Dziewczyny, cudna akcja, jesteście WSPANIAŁE![]()
![]()
!!!
iwona_35 pisze:A więc tak...w tym dniu czyli dzień przed wigilą nie uratowłaysmy jednego kota tylko 3
Jedna Filonka która dzięki Ko_da jest u mnie w domu i jedzie 26.12. do Łodzi...
Druga -czarno Biały kotka wyciągnieta dzięki Myszy_7 która zawiozła do domku zastępczego:)
I najlepsze.... gdy jechałysmy do weta zauważyłysmy dziewczynę,która miała pudło i niosła je do schroniska
Zapytana ..oświadczyła, że zawozi kotka do schroniska,bo dziecko ma alergie..miała wyprawke..pyszne jedzonko..miseczki,,,
Sporty miała panią ,która chciala wziąść kota ze schroniska...zadzwoniła do niej i ......co tu dużo mówić...koteczek nie poznał schroniska jest w domku w swoim własnym...uffff
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 107 gości