Sterylkowa aukcja: bransoletka/wygrała ELFRIDA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 21, 2006 20:20 Sterylkowa aukcja: bransoletka/wygrała ELFRIDA

Witam! Zbieram pieniążki na STERYLIZACJĘ (przecież sterylkom mówimy: TAK!) i oto wystawiam taką ot co BRANSOLETKĘ:
Obrazek
Podoba się? Mam nadzieję... :) Zaczynamy od symbolicznej ZŁOTÓWECZKI i doliczami 1,20 zł za przesyłkę :)
Milego licytowania :) :arrow:
Ostatnio edytowano Czw gru 28, 2006 13:42 przez Snickers, łącznie edytowano 3 razy

Snickers

Od: Śro lip 26, 2006 13:29

Post » Pt gru 22, 2006 11:27

Opaaaa nikomu się nie podoba?

Snickers

Post » Pt gru 22, 2006 18:59

podoba :) 5 zł 8)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt gru 22, 2006 19:38

oOo o_O znalazła się chętna :) Licytacja rozpoczęta, koniec 27.12
Nie zostawiajcie XAgiX samej... :twisted:

Snickers

Post » Pt gru 22, 2006 22:13

6,-:)
Aga, czy Ty może chodziłaś do Frycza?
ObrazekObrazek

Dobermania

Od: Pt lis 17, 2006 3:55

Post » Pt gru 22, 2006 22:16

Dobermania pisze:6,-:)
Aga, czy Ty może chodziłaś do Frycza?

chodziłam- 5 lat, a teraz chodzę na hospitacje ;) i w dowodzie nie mam Aga, tylko ciut inaczej ;) jak wiesz, kto to Sznyta, to mnie znasz 8)

7
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt gru 22, 2006 23:00

Znam, ehehe:)
Ktoś z Wawra z tej strony;)
ObrazekObrazek

Dobermania

Post » Pt gru 22, 2006 23:02

Dobermania pisze:Znam, ehehe:)
Ktoś z Wawra z tej strony;)

ktoś rok ode mnie młodszy, o podobnych poglądach na muzykę i politykę? :P i studiujący w tym samym ślicznym budyneczku na UW, ach ten azbeścik, mniam? :twisted:
Administracyjnie by się zgadzało- już Wawer 8)
jeśli się mylę, to pozwalam Ci przy najbliższej okazji dać mi w łeb :)

a ja nadal mieszkam, tam gdzie mieszkałam... ;)
Ostatnio edytowano Pt gru 22, 2006 23:10 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt gru 22, 2006 23:08

Ta, hehe, a w łeb i tak dam, bo się nie odzywałaś!:P
Ale z tą polityką to chyba nie do końca, bo ostatnio byłaś za zielonymi:)
A ja nadal "nf.", mówiąc po dawnemu ;)
Ostatnio edytowano Wto gru 26, 2006 18:14 przez Dobermania, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Dobermania

Post » Pt gru 22, 2006 23:15

Dobermania pisze:Ta, hehe, a w łeb i tak dam, bo się nie odzywałaś!:P
Ale z tą polityką to chyba nie do końca, bo ostatnio byłaś za zielonymi:)

jak wiesz (albo nie wiesz) miałam epizod zafascynowania kolegą M. Je....im- którego kojarzysz- i dzięki niemu zaczęłam się interesować ruchem narodowym (i ruchem Skinhead, ale to już inna historia), ogólnie określam się mianem narodowej feministki- skoro i katolickie bywają...
A ja nadal "nacjonalf.", mówiąc po dawnemu ;)

znaczy się nacjonalistin, tak? Willkommen im Klub 8)

i żeby nie było że offtopujemy

8 zł

btw. po czym wpadłaś, że ja to ja?
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt gru 22, 2006 23:18

Nick, iksy;) i wpis na moim wątku o głupiej ciotce - co do ubioru, fryzury, itd.;) No i lokacja:)
Jedna jest tylko Sznyta:)
Ja nie podbijam wobec tego - odstąpię koleżance:)
Nieee... po staremu to mawiali "nf" :D (Choć, oczywiście, faszyzmem się brzydzę, ale te małpoludy nowomodnie określają faszystą każdego, kto zwalcza komunę), no, dość tych politycznych dywagacji, bo tu może być czerwony ferment:D
Ostatnio edytowano Wto gru 26, 2006 18:08 przez Dobermania, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Dobermania

Post » Pt gru 22, 2006 23:22

Dobermania pisze:Nick, iksy;) i wpis na moim wątku o głupiej ciotce - co do ubioru, fryzury, itd.;) No i lokacja:)
Jedna jest tylko Sznyta:)

A bo ja pamiętam wątek o ciotce :P tylko "Sznyciu" nie zacznij do mnie mówić, bo... :twisted:
czyżbym była jedyna w swoim rodzaju, niepowtarzalna i w ogóle? :D
Ja nie podbijam wobec tego - odstąpię koleżance:)

a może ktoś jeszcze z koleżanką Sznytą powalczy? ;) na razie daję 10 zł
Nieee... po staremu to mawiali "nacjonalfaszysta" :D (Choć, oczywiście, faszyzmem się brzydzę, ale te małpoludy nowomodnie określają faszystą każdego, kto zwalcza komunę), no, dość tych politycznych dywagacji, bo tu może być czerwony ferment:D

wiesz, wystarczy popierać kupno polskich produktów i nie lubić anarchistów, aby nazwali Cię... wiadomo jak.

"Nazywają Cię faszystą, bo kochasz swą Ojczyznę" (Szwadron 97)

a na tym forum łączy nas chęć pomocy kotom, o ludkach czerwonych, czarnych i zielonych rozmawiam sobie na forach poswięconych polityce, tu nawet nie wiem kto ma jakie poglądy w tej kwestii :) i generalnie nie chcę wiedzieć
Ostatnio edytowano Pt gru 22, 2006 23:31 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt gru 22, 2006 23:30

Otóż to:) A że jedyna "i w ogóle", to chyba przekonywać nie muszę;)
11,- ja powalczę zatem :twisted: I tak pewnie będziemy nosić "razem", tzn. będę pożyczać:D
Dobra, ja lecę obrabiać zdjęcia mojego tymczasowicza, bo obiecałam pokazać:)
Pozdrawiam:)
ObrazekObrazek

Dobermania

Post » Pt gru 22, 2006 23:33

Dobermania pisze:Otóż to:) A że jedyna "i w ogóle", to chyba przekonywać nie muszę;)

przecież ja jestem normalną, zwyczajną 21-letnią dziewczyną :twisted:
11,- ja powalczę zatem :twisted: I tak pewnie będziemy nosić "razem", tzn. będę pożyczać:D

albo ja będę- a może ktoś się dołączy do "siostrobójczej" chwilowo walki?
Dobra, ja lecę obrabiać zdjęcia mojego tymczasowicza, bo obiecałam pokazać:)
Pozdrawiam:)

ja z powodów obiektywnych tymczasów brać nie mogę :( ale chętnie Twojego zobaczę :) i pozdrawiam również :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob gru 23, 2006 13:14

Dzięki dziewczyny :1luvu:
Ktoś się dołączy do tej walki?

Snickers

[następna]