Wystawa w Blue City - 16-17 grudnia -550 KOTóW!!!!

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro gru 20, 2006 16:59

Danunka zgadzam się z Tobą, ale szczerze mówiąc chyba wolałabym sama pokazywać moje koty(jestem dla sędziów zupełnie nieznaną osobą i myślę, że jeszcze długo tak pozostanie).
Basienia

Post » Śro gru 20, 2006 17:00

DevoniasSty pisze:
lrafal pisze:U N.Pahl ?

Tak, dokładnie.

to wlasnie Pahl ocenila tego rudego razem z cz-b ;) ale sedzia ma zawsze racje :twisted:
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Śro gru 20, 2006 17:44

kinus pisze:a ja mam pytanie - kto wystawial te brytki ze zdjecia? tego bikolorka i arlekina? http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 3ed6adbfe6

Ewa221 pisze:http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f4e5373ed6adbfe6

Byłam w sobotę, jeśli to koty z 12 sektora to nie były one do końca zdrowe (obydwa były zasmarkane, jeden puszczał gilowe bańki noskiem :( ) zgłosiłam to wetowi jak wychodziłam.

:? na klatce powinien byc numer katalogowy :wink: nie udało się go "pstryknąć" :?: :?:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Śro gru 20, 2006 18:05

mozna jeszcze zobaczyc w katalogu...poszukac TAKICH kotów i porównać właścicieli...skoro koty były razem w klatce..to właściciel TEN SAM...
Obrazek

Madziula20

Od: Czw lut 16, 2006 12:40

Post » Śro gru 20, 2006 18:38

Madziula20 pisze:mozna jeszcze zobaczyc w katalogu...poszukac TAKICH kotów i porównać właścicieli...skoro koty były razem w klatce..to właściciel TEN SAM...

nie koniecznie :-)

danunka

Post » Śro gru 20, 2006 19:54

danunka pisze::? zaraz sie komus narażę ,ale tak sobie przemyśliwałam ,czy ... nie lepiej byłoby żeby sędzia oceniał kota bez właściciela i grona "zaprzyjaznionych" staczy obok stolika.żeby steward był bezstronny,żeby nie było "prywaty",żeby nie było obciskiwania sędziów podczas oceniania kotów przez właścicieli,żeby nie było przekazywania "naocznie" lub bardziej skrycie prezentów pod stołami,żeby,żeby ........ :wink:
ot tak sobie myslę ,ale czy da się to kiedyś zrobić ?? :? :lol:
moje skryte marzenia-zyczenia świateczno-noworoczne :-)

:ok:
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Śro gru 20, 2006 20:30

danunka pisze:
kinus pisze:a ja mam pytanie - kto wystawial te brytki ze zdjecia? tego bikolorka i arlekina? http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 3ed6adbfe6

Byłam w sobotę, jeśli to koty z 12 sektora to nie były one do końca zdrowe (obydwa były zasmarkane, jeden puszczał gilowe bańki noskiem :( ) zgłosiłam to wetowi jak wychodziłam.

:? na klatce powinien byc numer katalogowy :wink: nie udało się go "pstryknąć" :?: :?:

Jeśli dobrze pamiętam to 378 (ale nie jestem do końca pewna, jeśli to nie ten, to bardzo przepraszam).
Obrazek Kocham cię Toficzku
Galeria:
Tofik, Mruczysław

Ewa221

Od: Pon paź 28, 2002 12:14

Post » Śro gru 20, 2006 21:00

danunka pisze::? zaraz sie komus narażę ,ale tak sobie przemyśliwałam ,czy ... nie lepiej byłoby żeby sędzia oceniał kota bez właściciela i grona "zaprzyjaznionych" staczy obok stolika.żeby steward był bezstronny,żeby nie było "prywaty",żeby nie było obciskiwania sędziów podczas oceniania kotów przez właścicieli,żeby nie było przekazywania "naocznie" lub bardziej skrycie prezentów pod stołami,żeby,żeby ........ :wink:
ot tak sobie myslę ,ale czy da się to kiedyś zrobić ?? :? :lol:
moje skryte marzenia-zyczenia świateczno-noworoczne :-)

kurcze mam nadzieję ze nie piszesz o mnie przyznaję usciskałam Nurit Pahl ale po ocenie , zakończyliśmy u niej EC i tak się ucieszyłam ze się popłakałam i jej podziękowałam , ale fakt byłam kiedyś na innej wystawie świadkiem wręczania słodyczy sędzinie ale tez po ocenie

madziara

Od: Sob mar 12, 2005 21:42

Post » Śro gru 20, 2006 21:13

A ja do tego zestawu "kwiatków" sędziowskich tzn. prędzej wystawców dodałabym zdanie, wypowiedziane przez wystawcę do sędziego: " A to jest kot, który wygrał wystawy w .... ( i tu były wymienniane) - to stara historia, nie z tej wystawy. Tak dla przykładu 8)
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Śro gru 20, 2006 22:14

lrafal pisze:
DevoniasSty pisze:
lrafal pisze:U N.Pahl ?

Tak, dokładnie.

to wlasnie Pahl ocenila tego rudego razem z cz-b ;) ale sedzia ma zawsze racje :twisted:

Tak, ta sedzina jest wybitna :D. Powiedziala mi, ze to nie moja wina, ale moglem cos w tej sprawie jednak zrobic i powinienem byc gotowym na wszystko :D.

Przykro mi sie bardzo zrobilo, kiedy Pani od miotu devonków czekała strasznie długo do BIS-u i okazało się, że jej miot wcale nie istnieje na karcie numerków nominowanych :(. Poprostu sedzia przy porownaniu dal medal z nominacją do BIS i zapomnial tego wpisac do karty ocen... Jak ta Pani mówiła, zdarzyło się to już jej drugi raz.... :(

DevoniasSty

Od: Pon mar 27, 2006 18:29

Post » Czw gru 21, 2006 9:12

DevoniasSty pisze:Przykro mi sie bardzo zrobilo, kiedy Pani od miotu devonków czekała strasznie długo do BIS-u i okazało się, że jej miot wcale nie istnieje na karcie numerków nominowanych :(. Poprostu sedzia przy porownaniu dal medal z nominacją do BIS i zapomnial tego wpisac do karty ocen... Jak ta Pani mówiła, zdarzyło się to już jej drugi raz.... :(

Niestety trzeba sedziego pilnowac :? i po ocenie dopoki samemu nie zobaczy sie, ze wpisuje ocene, czy biv lub nom na odpowiednie listy i karty nie odchodzic od stolika :twisted: A takze po odbiorze dyplomu sprawdzic czy wszystko na nim jest w porzadku.
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Czw gru 21, 2006 10:06

Ewa221 pisze:
danunka pisze:

Jeśli dobrze pamiętam to 378 (ale nie jestem do końca pewna, jeśli to nie ten, to bardzo przepraszam).

Wg katalogu to nr Miotu BRI

danunka

Post » Czw gru 21, 2006 10:11

ja juz wiem, co to za hodowca byl
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Czw gru 21, 2006 10:14

kinus pisze:ja juz wiem, co to za hodowca byl
Świetnie. I co dalej?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw gru 21, 2006 10:16

nic, bylam ciekawa, kto mial bikolory
na wystawie mnie nie bylo, wiec nic w temacie zdrowia tych kociat nie zrobie
bo co mialabym np? napisac skarge, ze na miau wyczytalam, ze te koty byly w zlej kondycji?
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

[poprzednia][następna]