Do oddania śliczny kotek: BORYS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 20, 2006 20:21

Karolka pisze:Dominik, ładne fotki robisz - niezły z Ciebie fotograf 8)

Śliczne :D

Tylko zgodnie z regulaminem tego forum na tyle duże że powinny być wstawione albo jako miniaturki, albo jako linki.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro gru 20, 2006 20:38

dominik pisze:Kotek właśnie pojechał do nowego domku, przejętego bardzo, z dzieciakami do głaskania go i przytulania :) To pierwszy zwierzak w domku, więc mam nadzieję, że nie będzie sensacji alergicznych czy podobnych.

Borys na dowidzenia oczywiście rozryczał się, że go biorą, ale wierzę że szybko mu minie i będzie w nowym miejscu bardzo dobrze sobie żył :)

Dziękuję wszystkim za trzymane kciuki! :)

To wspaniala wiadomosc :) jedynie, jesli mozesz, to badz w kontakcie z nowym domkiem. Ale ja wierze, ze temu kotu sie nalezy wreszcie milosc i ze ja wlasnie znalazl :)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro gru 20, 2006 20:46

skaskaNH pisze:To wspaniala wiadomosc :) jedynie, jesli mozesz, to badz w kontakcie z nowym domkiem. Ale ja wierze, ze temu kotu sie nalezy wreszcie milosc i ze ja wlasnie znalazl :)

Z doświadczenia wiem, że jeśli domek pyta co jeśli okaże się że ktoś ma alergię, czy można kotka oddać, chociaż to dla niego będzie na pewno spore przeżycie.. to.. wiem że ten domek sobie tej alergii nie wymyśli na pewno i jest chociaż zorientowany w temacie. :)
Oczywiście skrzynka jest i mam nadzieję dowiadywać się co u kotka :) Kilka dni temu dostałem filmy jak kotki się wylizują wzajemnie - jeden z nich był moją tymczasową pumką :D
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Śro gru 20, 2006 20:51

Beliowen pisze:
Karolka pisze:Dominik, ładne fotki robisz - niezły z Ciebie fotograf 8)

Śliczne :D

Tylko zgodnie z regulaminem tego forum na tyle duże że powinny być wstawione albo jako miniaturki, albo jako linki.

:!: :!: że tak pozwolę sobie zacytowac :!: :!:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Wto sty 02, 2007 9:49

Gratulacje :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia]