Moderator: DoBo
ryb-ka pisze:Ewa221 pisze:Byłam w sobotę, jeśli to koty z 12 sektora to nie były one do końca zdrowe (obydwa były zasmarkane, jeden puszczał gilowe bańki noskiem) zgłosiłam to wetowi jak wychodziłam.
Nie wiem który to był sektor, ale też zwróciliśmy uwagę , że były zakatarzone...
lrafal pisze:Enya pisze:Ale Rafciu czy ja mam pretensje do Ciebie,
to nie używaj cytatow z mojej wypowiedzi przy zglaszaniu pretensji bo wyglada to tak jak bys je miala do mnie
Kicorek pisze: Bo tę pseudoRUS to pani mogła wnieść za pzuchą niezauważoną, niestety.

Nezia pisze:A ja mam pytanie: słyszałam jak sędzia na tej wystawie przed oceną spytał wystawcę z jakiej hodowli pochodzi jego kot . Czy to nie jest zabronione ???
Oberhexe pisze:Nezia pisze:A ja mam pytanie: słyszałam jak sędzia na tej wystawie przed oceną spytał wystawcę z jakiej hodowli pochodzi jego kot . Czy to nie jest zabronione ???
Jest.
Nezia pisze:Oberhexe pisze:Nezia pisze:A ja mam pytanie: słyszałam jak sędzia na tej wystawie przed oceną spytał wystawcę z jakiej hodowli pochodzi jego kot . Czy to nie jest zabronione ???
Jest.
A co wystawca powinien zrobić w takiej sytuacji ??? zmienić sędziego sam chyba nie może...
Oberhexe pisze:Nezia pisze:Oberhexe pisze:Nezia pisze:A ja mam pytanie: słyszałam jak sędzia na tej wystawie przed oceną spytał wystawcę z jakiej hodowli pochodzi jego kot . Czy to nie jest zabronione ???
Jest.
A co wystawca powinien zrobić w takiej sytuacji ??? zmienić sędziego sam chyba nie może...
Napisać skargę do komisji wystawowej FIFe.
Oberhexe pisze:Nezia pisze:A ja mam pytanie: słyszałam jak sędzia na tej wystawie przed oceną spytał wystawcę z jakiej hodowli pochodzi jego kot . Czy to nie jest zabronione ???
Jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, edyta.nowak87, Felis Posnania, rriental i 13 gości