Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 18, 2006 11:35

Z Azorkowym brzuszkiem już wszystko dobrze :D , faktycznie musiał się troszeczkę przytkać. Je już normalnie i biega jak szalony, martwiłam się bo wyglądało to podobnie do jego częstych zapaleń jelit, ma niestety takie skłonności :( i od razu jest to ostry stan z bardzo wysoką gorączką. Na szczęście to był fałszywy alarm...
Do układania fryzury zaczyna być kolejka :lol: , dzisiaj nad ranem obudziła mnie trójka pożeraczy 8O , oczywiście Azik i jeszcze Kiwcio i Falka, dom wariatów :roll: . Gdybym się kiedyś obudziła bez jakichś cześci ciała dam Wam znać :ryk:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon gru 18, 2006 13:37

:ryk:
Rozumiem, że ciocia Gattara dzisiaj później na forum bo kolejka do "zmywania głowy" nie chciała się skończyć...? Może niektóre podchodziły dwa razy 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon gru 18, 2006 13:44

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 18, 2006 14:52

Pięknie dziękuję za piękne życzenia! Zapomniałam dopisać rownież dla Twoich kocich pociech, czego im tu mogę życzyć.....
Zdrowia, zawsze pełnych brzuszków i duuuużo miłości:-)

Zagadka

Od: Wto kwi 25, 2006 17:21

Post » Pon gru 18, 2006 15:38

Cieszę się ze z brzuszkiem już dobrze!!!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 19, 2006 8:28

Dziś rano podczas przeglądania subskrypcji - zanim wpadnę w wir realizowania zamówień...logistyka - miałam baardzo miłą niespodziankę - złozyłaś nam wizytę u Chocuni, za którą bardzo dziękujemy...kiedyś jeśli włączysz i ten drugi link zobaczysz jakie problemy ze swoim zwierzyńcem opisuję w blogu - fragmenty dotyczące Mruczusia próbuję kopiować tutaj. tzn do wątka Mruczusia.
Pozdrawiam Ewa
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 19, 2006 8:41

Nie narzekaj Gattarko- przynajmniej oszczędzasz na budzikach :lol:
Zdecydowanie milsze takie przebudzenie niż brutalne drrrrrrrrryyyyyńńń:!:
Chociaż....... mnie dziś obudził warkot podobny do lądującego helikoptera :twisted: Ale...... na mim łóżku :?: helikopter :?: Nie- to tylko Czekoladka głośno protestowała przeciwko wpychaniu sie Tygrysów do łóżka :roll:
Zwykle dzielę noc sprawiedliwie: pierwsza część należy do Czekoladki, a druga do Kotopotworów, ale dziś mi się tak dobrze spało..... Aż do hucznej pobudki :twisted:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Wto gru 19, 2006 9:57

Agnes może po prostu nie zauważyłaś że masz w domu poligon :wink: :lol: , teraz helikopter, strach pomyśleć jaki typ samolotu następnym razem :wink: , oby nie bombowiec :lol:.
Moje łóżko niestety w bardzo maleńkiej części należy do mnie :roll: , wszystkie koty śpią ze mną, dzielą przestrzeń na rewiry i nie pozwalają pod żadnym pozorem na przekraczanie granic tychże :lol: . Ostatnio jednak jednoczy je zamiłowanie do podjadania mnie, zastanawiam się tylko czy nie jest to próba pozbycia się mojej osoby z łóżka, może biedaczkom za ciasno :evil: . Zresztą budzików nigdy nie używałam, mam niestety taką fatalną cechę że budzę się sama o tej godzinie o której miałam wcześniej zaplanowane, tego wewnętrznego budzika po prostu nie da się oszukać :roll: .
Obrazek

gattara

Post » Wto gru 19, 2006 10:01

gattara normalnie ci zazdroszczę takiego wewnętrznego zegara
ja zwlekam się po dwóch budzikach i to też tylko dlatego że na ostatni "śniadankowy" budzik wpadają do łóżka głodne koty z żądaniami nakarmienia krzycząc "TO JUŻ, TO TEN BUDZIK, WSTAWAJ I DO KUCHNI KARMIĆ KOTECKI"
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro gru 20, 2006 12:38

Super masz z tym wewnętrznym budzikiem. Ja się jakoś nigdy nie budzę o planowanej godzinie, chyba że zewnętrzny budzik zadzwoni :wink:
A koty swoim mruczeniem nie ułatwiają mi zadania :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro gru 20, 2006 15:36

No nie wiem czy tak znowu super :evil: , jak się już obudzę to za nic nie mogę usnąć, a przecież nie zawsze człowiek musi wychodzić z łóżka o takich nieludzkich porach :roll: . Zresztą gdybym nie miała takiego systemu budzenia się i tak zawsze mogę liczyć na Azika, budzi mnie co rano punktualnie o trzeciej 8O . Może wyjmę mu bateryjki :twisted: .
Obrazek

gattara

Post » Śro gru 20, 2006 15:44

myślę że wyjecie bateryjek niewiele pomocy :twisted:
Azik i Sari są chyba obdarzeni wewnetrznym generatorkiem napędzanym mruczeniem i odrobiną zainteresowania :roll:

czarna.wdowa

Post » Pt gru 22, 2006 8:39

Obrazek Obrazek Obrazek

By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!

Ten milutki wierszyk oddaje wszystko czego z całego serca
życzę Wam ja, cała moja rodzinka i wszystkie zwierzaczki

Obrazek Obrazek Obrazek

czarna.wdowa

Post » Pt gru 22, 2006 9:57

Dołączam się do tych życzeń całym sercem!!!
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt gru 22, 2006 10:37

Pachnące radością, szczęściem oszronione
cynamonowo-mandaynkowe
na choince zawieszone
ŻYCZENIA
Świąteczne i do Siego Roku

NIech Wam się wiedzie
Beata z rodzinką

Obrazek