Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lena pisze:co uzyles jako rury i jak je przymocowales?
kuyksonik pisze:Lena pisze:co uzyles jako rury i jak je przymocowales?
Rury dostalem od znajomego i sa tekturowe , a przymocowalem je na klej + tacker + dodatkowa warstwa materialu pod wyciecie w płycie
Lena pisze:kuyksonik pisze:Lena pisze:co uzyles jako rury i jak je przymocowales?
Rury dostalem od znajomego i sa tekturowe , a przymocowalem je na klej + tacker + dodatkowa warstwa materialu pod wyciecie w płycie
ja tez mam tekturowe, takie z rolek papieru A0 z punktu Xero i nijak nie umiem wymyslec jak to zrobic. Jak na taker, jak na klej? Jaka dziura? Napisz cos wiecej bardzo Cie prosze.
kuyksonik pisze:Lena pisze:kuyksonik pisze:Lena pisze:co uzyles jako rury i jak je przymocowales?
ja tez mam tekturowe, takie z rolek papieru A0 z punktu Xero i nijak nie umiem wymyslec jak to zrobic. Jak na taker, jak na klej? Jaka dziura? Napisz cos wiecej bardzo Cie prosze.
W kazdej z plyt wycielem otwory na rury , otwory minimalnie troszke wieksze
1mm na obwodzie . Rury zanim wsadzone w otwory wysmarowalem klejem nie pamietam jaki , tapicerski jakis 48h schnie. Po wyschnieciu pod spodem plyty widoczna jest rura zeby ja zakryc ukroilem po dwa kawalki na kazdy otwor i zszylem na maszynie. Potem pod kazda z rur tackerem ten material (przyspawalem) . Gdybym posiadial tacker tapicerski na cisnienie bo moze bym jakos to inaczej wykombinowal. Konstrukcja jest stabilna i bedzie , bo polozylem sie na drapak , zaparlem sie i wytrzymal , zadnego chwiania nie bylo.To tyle tak sadze.
A w tym tygodniu jeszcze hamak , tuba i drabinka o ile znajde czas.
kuyksonik pisze:jak mozecie to wkejcie swoje jakie posiadacie , bo jestem bardzo ciekaw
kuyksonik pisze:juz skonczylem tube i pare modyfikacji , hamak jutro bedzie gotowy a kiedy go zamontuje to nie wiem.. ale teraz kozaczy
Lucynka pisze:kuyksonik pisze:juz skonczylem tube i pare modyfikacji , hamak jutro bedzie gotowy a kiedy go zamontuje to nie wiem.. ale teraz kozaczy
Z czego zrobiłeś tubę?
Możesz zamieścić fotkę?
Bo mój TŻ już myśli o kolejnym drapaku.
Sylwka pisze:A gdzie model lub modelka? Co to za drapak bez kota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Google Adsense [Bot], Meteorolog1 i 310 gości