i nie myśl Redaf, że my tu tak sobie piszemy

w razie czego zrobimy Ci niezłą antyreklamę gdzie trzeba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze:ludzie robia cuda genetyczne z kocimi uszami, a ten prosze mimo oskalpowania przez jakies durne dziecko, wyglada nieprzyzwoicie przystojnie z tymi sluchami![]()
redaf pisze:Anja pisze:ludzie robia cuda genetyczne z kocimi uszami, a ten prosze mimo oskalpowania przez jakies durne dziecko, wyglada nieprzyzwoicie przystojnie z tymi sluchami![]()
Bu.
A kto z was wie, gdzie się w takim rudym czymś odłacza baterie?
W dodatku - pewnie matoł jedzie na duracellu.
Nie dość, że mruczy rozgłośnie - robi to godzinami.
Anja pisze:redaf pisze:Anja pisze:ludzie robia cuda genetyczne z kocimi uszami, a ten prosze mimo oskalpowania przez jakies durne dziecko, wyglada nieprzyzwoicie przystojnie z tymi sluchami![]()
Bu.
sobie musisz odlaczyc baterie
na noc polecam stopery
uzywam od poczatku Trio
jako ze Rysio, ma mrucznik wbudowany zaraz przy zoladku![]()
jak mu nie burczy to mruczy
Nezia pisze:Anja pisze:redaf pisze:Anja pisze:ludzie robia cuda genetyczne z kocimi uszami, a ten prosze mimo oskalpowania przez jakies durne dziecko, wyglada nieprzyzwoicie przystojnie z tymi sluchami![]()
Bu.
sobie musisz odlaczyc baterie
na noc polecam stopery
uzywam od poczatku Trio
jako ze Rysio, ma mrucznik wbudowany zaraz przy zoladku![]()
jak mu nie burczy to mruczy
Anja
redaf pisze:Dopra.
Znalazłam patrząc z okna duży kamień.
Wiem gdzie jest najbliższy most.
Musze chyba taksówkę bagażową zamówić, żeby mnie z tym ciężarem zawiozła.
Anja pisze:ale po co kamien redaf?poloz sobie kota na kolanach...albo 3 - poczujesz ten sam ciezar, tylko ze slodszy
redaf pisze:Anja pisze:ale po co kamien redaf?poloz sobie kota na kolanach...albo 3 - poczujesz ten sam ciezar, tylko ze slodszy
Rudy Gnom mruczac rozgłośnie leży mi na kolanach już siódmą godzinę.
Anja pisze:on tak mruczy, bo w koncu ma do Kogo mruczec
redaf pisze:Ninieszym Nezia i aamms przesunęły się na pierwsze miejsca w rankingu spadkobierców. A tym samym i kotobierców.
redaf pisze:Jak go nie uda mi się wyadoptować - sprzedam badziew laboratorium amerykańskiej armii za ciężkie pieniądze.
Mała, mobilna fabryczka broni biologicznej bez problemu wtapiająca się w dowolny krajobraz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1373 gości