Wysłany: Czw Gru 07, 2006 16:06 Temat postu: Kubki z podstawką - zakończona
--------------------------------------------------------------------------------
SzP to Szara Przystań czyli grupa osób zrzeszających sie na razie wokół niczego innego jak pomocy głównie kotom i psom bezdomnym na Śląsku.
Jak DyzioMiszczu bedzie miał chwilkę i dokończy Naszą stronkę bedziemy sie zrzeszac tez wokół niej , a wkrótce może wokół fundacji , która sie zaczyna rysowac coraz realniej.
Na razie zbieram pieniądze na kociaki bedące w domkach tymczasowych , w lecznicy ( na leczeniu jest kotek 7 tyg z silnym zapaleniem ucha środkowego )i kastracje i sterylki. Mimo tego ,ze jestem wetem mój dług rosnie u szefa , bo nie wszystko jestem sama w stanie wykonać. Zwałszcza za żuzycie leków i materiałów.
Tak wiec wszystkich szczerze zachecam do licytacji tych pieknych zestawików
porcelanowy kubek + porcelanowa podstawka podklejona cieniutka warstewką pianki coby się nie tłukła i nie ślizgała. Kubki mozna zmywac w zmywarce i u zywac w kuchence mikrofalowej.
Licytujemy kazdy osobno.
cena wywołacza: 6,50zł
koniec licytacji :20 grudzień 2006 , godz. 14:30
Wysokośc kubka to 10,5 cm,
średnica u góry 8 cm
w środku białe
srednica na dole 6,7 cm
Podstawka 10x10cm grubości 0,5 cm
Aktualnie zbieramy na leczenie Jasi ( jesli tylko bedzie mozliwe) oraz inne koty ( i nie tylko) którymi sie opiekujemy.
Zestaw A

Zestaw B

zestaw C

zestaw D

Przy liciytowaniu prosze pisać o który zestaw chodzi