No ba..... A jaki on jest kochany i jak cudwnie wywija tymi kopytkami w zabawie...i jakie miny robi...Polduś jest lepszy niż wszystkie ciekawe kanaly tv razem wzięte
Pewnie że Sarunie to fajne dziewczyny ale Poldek to konkurencja kuchenna dla Sary więc od czasu do czasu musi pokazać Poldkowi kawał zęba co by pamiętałże jest drugi w kolejce
Wczoraj Fionka pogoniła Poldeczka ale jak się zdziwiła jak w pewnej chwili Poldas się odwórcił i machnął łapka w jej stronę Fionka żeby zachować twarz odeszła od niego krokiem macho Nareszcie ktos utarł jej nochala zawsze przeganiała biedna Miśke i ta z wrzaskiem uciekała a tu tak się nie udało, Poldek jesteś super gość nie daj się babom
Wczoraj cały wieczór Poldek asystował mi w kuchni. Leżał sobie na kocim stole i obserwował jak szatkowałam salatki. Dokładnie analizował czy równe kosteczki kroję i czy wszystkie składniki trafiły do miski. Polduś nie jest nachalny nie pchał się na blat na którym wszystko robiłam. To jest naprawdę super kotulec. Jak już mu się znudziło patrzenie to znalazł gumkę receturke od włoszczyzny i urządził male polowanko, a ja musiałam bardzo uważać żeby go nie rozdeptać