Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Kasiu, jeśli mogłabyś wyleczyc biedulkę, to moja mama zgodziła się ją wziąć do siebie. Chyba, że jest to niewydolność nerek, to nie bardzo, bo ma juz mocznicowego Filipa i nie da rady podawać kroplówek, leków i specjalnej karmy x 2. Ma z nim naprawdę wiele pracy.
No i pozostaje kwestia sterylki, bo nasze koty są wychodzące a koty sąsiadki są nie kastrowane, więc zabieg byłby konieczny.
Jeśli będziesz wiedziała, co z kicią, to odezwij się, domek na nią czeka.
Gama pisze: teraz Ty Jaga chodz na tapetę!!!!!!Ty i Twoja Mama.Jak sie będziecie kąpały to pooglądajacie sobie dokładnie plecy. To co Wam tam z tyłu rośnie takie białe i pokryte piórami to są skrzydla.Mają je ANIOLY!!!!!!!!Takie jak Wy!!!!!!!!!!!!!!! a za kocią seniorkę trzymam kciukasy i bardzo prosze ja odemnie mocno wycalować w stara piękną mordeczkę!!!!!!!!!!!!
Formica pisze:kicia jestodwodniona i wychudzona.
Ropa w oczach nosie i pysku , smród niesamowity. Dzis i tak juz troszke epiej niż wczoraj.
Zeby sa oki , ale ma wielkie nażderki na języku .
Jaaga pisze:Też trzymam kciuki za Jasię (tak o niej mówię, bo mi jakoś Jaszczurka nie pasuje), może to nie jest żadne takie okropne paskudztwo i da się wyleczyc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 714 gości