Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Kotek został uśpiony. Pocieszające jest to, że chociaż dłużej się nie męczy. Iwona chyba jeszcze nie dotarła do domu, informacje mam z lecznicy. Do uregulowania w poniedziałek został Iwonie dług za eutanazję w wysokości 50 zł. Zapłacilam za wczorajszą eutanazję i niestety już nie mogę pomóc finansowo, bo krucho teraz u mnie z pieniędzmi. Może ktoś Iwonie pomoże?
Oby tylko od tamtych chorych kotów nie zaraziły się te, które chodzą do ciepłowni na karmienie.
terenia1 pisze:Iwonka będę u Ciebie jutro w pracy około 11 może trochę później przywiozę pieniądze
mamucik pisze:/Wiem, że powinnam cieszyc się i bardzo się cieszę z kazdego ulicznika, któremu udaje mi się pomóc, ale czasami bardzo tęsknię za czasami kiedy nic nie widziałam i nic nie słyszałam, a po nocach spałam spokojnie.
Zima była piękną porą roku, a kamienice wydawały się ciekawe i nie wiedziałam, że mają pozim -1, piwnice, szarą strefę umierania./
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 111 gości