zapłaciłam - transporterek Jaki jest finał?

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 06, 2006 18:39

Mi daga_27 napisała,że dzisiaj kuweta została wysłana.Podała też nr.kodu paczki.Zobaczymy za kilka dni...Mam nadzieje,że wszystko zakończy się szczęśliwym finałem...
Obrazek
Obrazek

Kira_mbl

Od: Pon gru 05, 2005 0:05

Post » Śro gru 13, 2006 17:19

Jest szczęsliwy finał. Dostałam dziś transporterek, większy niż ten, za który zapłaciłam. Bardzo się cieszę :lol: bo jedna gracja skolonowana do trzech to juz jest co transportować...źle: jest KOGO transportować :)

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Śro gru 13, 2006 17:39

:ok: :spin2: Fajnie, że sprawa pozytywnie zakończona :)

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Śro gru 13, 2006 17:44

dobrze ze sie wyjasniło
powiem szczerze, ze coraz bardziej sie boje cos na bazarku kupowac :(
tylko od zaufanych osob, na zaufane koty... a moge kogos skrzywdzic, wiem :(
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro gru 13, 2006 18:57

Nie ma sie czego bac. Jak pisalam wyzej, najgorsza kara jest napietnowanie. Jak ktos jest nieuczciwy, to to sie od razu rozniesie.
Ja mam w teczce kilkadziesiat przelewow, i tylko za jeden od ponad 2 miesiecy czekam na przesylke...
Procentowo zatem wyglada to po prostu rewelacyjnie.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro gru 13, 2006 21:12

tyle ze u mnie z kasą jest d... po prostu i jak sobie pomysle ze nie dosc, ze to nie pojdzie na koty ale i jeszcze przepadną mi pieniądze, których teraz jest masakrycznie mało to naprawde mozna zwatpic :?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon gru 18, 2006 18:26

Gutek pisze:Jest szczęsliwy finał. Dostałam dziś transporterek, większy niż ten, za który zapłaciłam. Bardzo się cieszę :lol: bo jedna gracja skolonowana do trzech to juz jest co transportować...źle: jest KOGO transportować :)

Ciesze się,że do ciebie trafił ten transporterek bo do mnie kuweta jeszcze nie dotarła....
Obrazek
Obrazek

Kira_mbl

Post » Pon gru 18, 2006 21:35

Hmmmm... Ciekawe dlaczego? Jeśli była wysłana tego dnia co transporter, to już możesz reklamować przesyłkę... Przede wszystkim napisz do Dagi_27, pogoniona w sprawie transporterka ostro wzięła się za wysyłanie.

Gutek

Post » Pon gru 18, 2006 23:12

No chyba nie tak szybko....

kasia1

Od: Pon paź 24, 2005 20:59

Post » Wto gru 19, 2006 0:12

Kira_mbl pisze:
Gutek pisze:Jest szczęsliwy finał. Dostałam dziś transporterek, większy niż ten, za który zapłaciłam. Bardzo się cieszę :lol: bo jedna gracja skolonowana do trzech to juz jest co transportować...źle: jest KOGO transportować :)

Ciesze się,że do ciebie trafił ten transporterek bo do mnie kuweta jeszcze nie dotarła....

no bo najpierw dziewczyna musi kupić pewnie taką samą/podobną do tej, którą wystawiała :roll:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Wto gru 19, 2006 12:08

Wczoraj do dagi_27 napisałam,zdaje sobie sprawe,że do okres przed świąteczny i wszystko dłużej idzie,nawet paczki priorytetowe ale w tą środe będzie już dwa tygodnie od wysłania... :? Dzisiaj ma pójść na poczte i się dowiedzieć co się dzieje z tą kuwetą.Może mam już awizo w skrzynce??Codziennie tak myśle i codziennie się zawodze.

varia pisze:
Kira_mbl pisze:

no bo najpierw dziewczyna musi kupić pewnie taką samą/podobną do tej, którą wystawiała :roll:

A wiesz,że nie zdziwiłabym się gdyby tak sie okazało.

Gutek pisze:Hmmmm... Ciekawe dlaczego? Jeśli była wysłana tego dnia co transporter, to już możesz reklamować przesyłkę... Przede wszystkim napisz do Dagi_27, pogoniona w sprawie transporterka ostro wzięła się za wysyłanie.

Ja też ją poganiałam w sprawie kuwety,przecież do niej pisałam,że jeżeli nie zostanie na dniach wysłana to zgłoszę sprawe na policje.
Obrazek
Obrazek

Kira_mbl

Post » Wto sty 02, 2007 17:23

:/

Nie wiem, czy już tu pisałam, ale ja też zamówiłam transporter u Daga_27:/

W PAŹDZIERNIKU!!!!

Do tej pory go nie wysłała! Pisałam do niej PW, odpisywała, podobno ktoś tam miał wysyłać zamiast niej, potem, że jest u kogoś innego...

Czy wszyscy piszemy o Dagmarze D.?
ObrazekObrazek

Dobermania

Od: Pt lis 17, 2006 3:55

Post » Śro sty 03, 2007 10:25

wszyscy piszecie o mnie niestety. wszystkie paczki zostaly wyslane. kody kreskowe z paczek podalam. w poniedzialek pozakladam reklamacje i wysle Wam potwierdzenia.

szkoda, ze w tym wszystkim Marta zapomniala napisac ile czasu faktycznie szla do niej przesylka priorytetowa.

Kira a ja swiecie przekonana bylam, ze przesylka do Ciebie dotarla, bo nic od dluzszego czasu nie pisalas.

no szkoda. sprawe wyjasnie i doprowadze do konca. jak w przypadku Marty.

a o bezpodstawnych oskarzeniach wypowiadac sie juz nie bede. nawalilam czasowo, ale nikogo nie chcialam oszukac i nie oszukalam.

daga_27

Od: Czw sie 03, 2006 15:35

Post » Pon sty 15, 2007 13:10

Czy przesyłki dotarły do zamawiających osób? Ciekawa jestem do jakiego stopnia jestem szczęściarą...

Gutek

Post » Sob lut 03, 2007 19:13

Do mnie nie, więc poprosiłam, żeby moje 43 zł (już pomijając moją opłatę manipulacyjną na poczcie :twisted: ) wpłaciła na Fundację dogomaniaków.
Więc teoretycznie można uznać sprawę za zamkniętą...
ObrazekObrazek

Dobermania

Od: Pt lis 17, 2006 3:55

[poprzednia][następna]