Malwinka juz nie szuka-już ma swoich dużych !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 13, 2006 11:35 Malwinka juz nie szuka-już ma swoich dużych !!!

Znalazłam ją na dworcu autobusowym, cały dzień podchodziła do wszystkich i się łasiła – szukała swojego dużego, więc postanowiłam jej pomóc w szukaniu.
Mała jest strasznym przylepą i jest bardzo grzeczna, prawie godzinę jechałyśmy autobusem a mała nawet nie piskła tylko grzecznie rozłożyła się na kolankach i raz po raz zaglądała mi w oczy. To sama słodycz, która nie może żyć bez dużego ... Bardzo prosimy o dobry nie wychodzący domek-tylko domek musi się nastawić na ogromną porcję miłości, która Malwinka ma do zaoferowania !!!

O oto Malwinka
Obrazek

jestem słodka
Obrazek

lubię mizianki
Obrazek

który profil lepszy
Obrazek

prawdziwa tygrysica
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sty 12, 2007 8:30 przez pupus, łącznie edytowano 2 razy
"Gdzieś na dnie, to tu gdzie jestem ... nie ma słońca ..."

Gdy na świat przychodzi dziecko ...
Nowiny ze Mchów

pupus

Od: Czw lut 23, 2006 9:47

Post » Śro gru 13, 2006 11:45

a Malwinka nie chce na allegro? :wink:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Śro gru 13, 2006 13:00

Pracujemy nad tym 8)

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Śro gru 13, 2006 13:09

A jak chłopaki zareagowały na Malwinkę i ona na nich?
Bo z tego co widzę Malwinka jest u Ciebie na tymczasie?
Całusy i głaski dla całego kocio - psiego towarzystwa :1luvu:

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Śro gru 13, 2006 13:34

Póki małą nie zobaczy wet to jest w separatce :(
(poradziła mi tak doświadczona koleżanka 8) bo to mój debiut w tej roli :oops: )
panna ma sypialnię do swojej dyspozycji a ja grzecznie przeniosłam sie do salonu 8) a chłopaki koczuja pod drzwiami :roll: Sarunia ciągle błaga żeby chociaż ją troszkę pokazać, ale jestem nie ugięta :evil:
Jutro panna Malwinka jedzie do weta więc proszę o wielkie kciuki !

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Śro gru 13, 2006 14:08

:ok: :ok: :ok: za Malwinkę. Piękna tygryska. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro gru 13, 2006 14:50

No to mamy dwie Malwinki :D :D :D

Ech to chłopaki beda zachwycone , ze wreszcie jakas kocia panienka do nich trafiła.... :D
Słuchaj no , a czy Ty potem oddasz Malwinkę :wink: 8)

Trzymam mocno kciuki za zdrowie małej :ok: :ok: :ok: no i przy okazji za Maksia też:ok: :ok: :ok:

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Śro gru 13, 2006 15:16

justin888 pisze:Słuchaj no , a czy Ty potem oddasz Malwinkę :wink: 8)

nie wiem :oops:
ona tak patrzy w oczy ... ale muszę się trzymać postanowienia, z resztą nie bardzo mam wybór ...

justin888 pisze:Trzymam mocno kciuki za zdrowie małej :ok: :ok: :ok: no i przy okazji za Maksia też:ok: :ok: :ok:

tak, za Maksia też poproszę - on wprawdzie nie jedzie do weta ale jadą jego siuśki :wink: do badania oczywiście :twisted:

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Śro gru 13, 2006 15:20

safiori pisze:Piękna tygryska. :D

Tak, trafiła mi się piękna panna - wygląda jak mój Kubuś (niestety za TM :cry: )
uwielbiam buraski(zaraz po czarnych panterach :twisted: ) - bo to przecież takie miniaturowe tygrysy !!!

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Czw gru 14, 2006 7:20

Malwinka powinna sie nazywać Czarna Stopa :D na pierwszym zdjęciu Piekne widac jej czarną stóp[ke taka jak u żbika jak kiedyś powiedziała jedna pani.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Czw gru 14, 2006 8:40

Malwinka czarna stópka....:)

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Czw gru 14, 2006 8:41

mrrrrau, uwielbiam kocie czarne stópki. szczególnie u burasków 8)

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw gru 14, 2006 20:36

Mała Malwinka potrzebuje kochającego domku.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pt gru 15, 2006 10:05

Malwinka już po przeglądzie !!! Po drodze cichutko płakała, bo jechała w kontenerku a wolałaby na kolankach... Jej płacz to nic w porównaniu z ariami Maksia !!!
Maleńka pokazała że ma charakterek jak wet chciał jej zrobić zastrzyk to tak sykła, że lekarz potulnie schował strzykawkę i podał jej tabletkę 8) !!!
Maleńka nie ma kataru – głupia jestem :oops: , przyznaję się bez bicia- mała miała krótkotrwały ślinotok i jak parskała to miała mokry pyszczek i ja z automatu – katar, aż mi wstyd... :oops:
Dostała tabletki bo ma rozwolnienie, dodatkowo maść na oczko, bo ma na prawym oczku małą białą plamkę-wet twierdzi że w ciągu dwóch tygodni powinno zejść.
Panna jest zdrowa więc dołączyła do stada !!! Chłopaki :strach: zdębieli jak ją zobaczyli !!!
I tu zszokowała mnie ponownie – Malwinka NIE BOI SIĘ :strach: ani psa ani kotów- czyli musiała mieć z nimi kontakt i tym bardziej musi mieć domek nie wychodzący, gdyż mogłoby to się dla niej źle skończyć...
Reakcja chłopaków- totalna konsternacja – jakby w życiu baby nie widzieli !!!
A Malwinka usiadła na łóżku, przednie łapki kokieteryjnie złączyła i przekrzywiła zalotnie główkę- i oto jestem, podziwiajcie :spin2: !!!
Chłopaków dosłownie zamurowało-żałowałam że nie miałam aparatu-przez pięć minut nikt się nie odważył ruszyć więc w końcu mogłabym każdego spokojnie sfotografować !!!
Potem przyszła Sara i kolejny szok – Malwinka zeskoczyła i zaczęła się o nią ocierać!!!
Cały dzień był taki spokój, żadnych wygłupów, żadnych galopad – aż musiałam sprawdzać czy wszyscy żyją :twisted: -łazili cały dzień wąchali każdy kąt, w którym była Malwinka.
A Malwinka jak się przylepiła to cały czas była albo na moich kolankach albo na ogólnie na mnie :wink: !!!
Ciągle traktorzy i zagląda prosto w oczy i pyta się kiedy znajdzie swojego dużego, bo bardzo go potrzebuje ...

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Pt gru 15, 2006 10:07

safiori pisze:Malwinka powinna sie nazywać Czarna Stopa :D na pierwszym zdjęciu Piekne widac jej czarną stóp[ke taka jak u żbika jak kiedyś powiedziała jedna pani.

Pięknie, więc panna nazywa się od dziś - Malwinka Czarna Stópka !!!

Nowiny ze Mchów

pupus

[następna]