Juz calkiem odobrazilismy sie na Duza i od dwoch dni a raczej nocy ... zaczelismy znow sypiac z nia w wyrku oczywiscie kazdy z nas ma swoja zmiane
PS zrobilismy wczoraj generalny porzadek na polkach z ksiazkami czytaj zrzucilismy wiekszosc na podloge tylko nie wiemy czemu nie wzbudzilo to zachwytu Duzej
Dziwni są ci Duzi Narzekają że kot nic nie robi i tylko śpi a jak zrobi porządki to zaraz problemy zdziwiony Simbolinio I w dodatku pseskadza im tez ze kotecek mało śpi Nie rozumiemy Dużych Sari
Biedny, niedoceniony Dwukot! Zróbcie też porządek z naczyniami w kuchni Wczoraj któreś z nas (nie powiem, kto) zrzuciło suszarkę, niestety Duża nic na niej nie zostawiła do tłuczenia Rozczarowany Cyryl
Jak Wam bez Kurdli? Smutno trochę?No bo z kim grać w łapki, ehhh A co do spania z Dużą to ja zawsze zasypiam w swoim fotelu, a w nocy i tak pakuję się do ciepłego łóżeczka, nad ranem zaś wchodzę pod kołdrę i Duża musi mi ustąpić połowę poduszki. Ale ona to lubi Teraz Duża ma L-4, to jestem wymiziany, wyciumkany za wszystkie czasy
Pozdrawiam
Wasz starszy kumpel Toffik
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Dwukocie, to my: Bazyl i Topik. Też jest nas dwóch, mamy po pół roku każdy (Topik około, bo On z ulicy się wziął i nie wiadomo). Duża nasza przeczytała oba Wasze wątki (chichotała baardzo i popłakiwała też), więc jej prze ramię zaglądnęliśmy i się witamy. Będziemy wiernie czytać, bo macie suuuper pomysły A Topik jest do Was podobny! Ja nie, ja jestem rudy... ale i tak chcę być w Waszej bandzie! Pozdrowienia od Dużej!
To musiał być niezły czad Gosia aż zaniemówiła ze wzruszenia
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker