Szalotka w nowym Domku:) oby było dobrze;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 09, 2006 11:03

Hops !
Trzeba podrzucić pięknoty, bo Ciocia Wielbłądzio Rzeszów odwiedza :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Nie gru 10, 2006 9:49

niestety, domek Szalotki narobił nadziei i się wycofał :(
Szal jest milutką, spokojną, kochaną koteczką, właśnie śpi w budce drapaka... codziennie pyta mnie, gdzie jest ten Dom, który jej obiecałam...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 10, 2006 10:21

Ooooooooo Wielbłądzio juz nie śpi... :lol: :wink:
Jeśli chcesz, prześlij mi wybrane fotki na maila: pixie65@gazeta.pl, to wrzucę Kociejsto na Allegro...zapomniałam powiedzieć, że być może odezwie się do Ciebie osoba z Trójmiasta w sprawie Żelki, ale nie jest to pewne, skoro do tej pory nie dała znaku...
Aaaa i ewentualnie napisz jakiś tekścik do ogłoszenia, plissssssssss...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie gru 10, 2006 14:36

Oj, przykro :roll:
Ale widocznie nie był to TEN domek :? Ten właściwy jest gdzieś i czeka, tylko jeszcze jej nie znalazł. Na pewno wkrótce sie zgłosi.

Wielbłądku napisz jak dojechałaś, w jakim stanie i co zastałaś w domu?
Julku(o), Zosiu- Tadeuszu, Ropciu, Maślaczku i cała jedenastko- miło było Was poznać. Wasza Duża tyle i tak obrazowo o Was opowiadała, że mam wrażenie, jakbym Was znała od lat.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Nie gru 10, 2006 19:35

pixie65 pisze:Jeśli chcesz, prześlij mi wybrane fotki na maila: pixie65@gazeta.pl, to wrzucę Kociejsto na Allegro...zapomniałam powiedzieć, że być może odezwie się do Ciebie osoba z Trójmiasta w sprawie Żelki, ale nie jest to pewne, skoro do tej pory nie dała znaku...
Aaaa i ewentualnie napisz jakiś tekścik do ogłoszenia, plissssssssss...

z allegro zaoferowała się już Uschi, także Kaszalotka tam będzie :) ale ten mały dzikun... :? na powitanie znów zostałam oprychana i ugryziona w rękę, zaczynam bać się kolejnych prób jej dotknięcia :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon gru 11, 2006 13:28

hop!
Szalotka ma swoje ulubione miejsce na dywanie, sypia w kłębuszku z łapką pod pyszczkiem... Kiedy pogłaszczę ją kilka razy, zaczyna mruczeć i pokazuje brzuszek... Kochana jest...
Ale nie jest jej tu za dobrze, boi się nawet jeść, bo zaraz zlatują się do jej miseczki 'sępy' i mimo że mają swoje miski, odganiają Szal :twisted: A wiecie, kto w tym przoduje...? PLAMA :twisted: ! Kurka wodna, zabrałam je spod tego samego śmietnika, wygarniałam ich małe z tych samych gruzów... :twisted: Tyle, że Plamista niestety jak widać (po tym i po czym innym) nie ma świetlanego charakterku i postanowiła zatruć życie delikatnej, spokojnej Szal :evil:
Domku, znajdź się przed Świętami.............

Wielbłądzio

Post » Pon gru 11, 2006 13:34

Czy zdjęcia Szalotki i Żelki będą jeszcze? :)
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Pon gru 11, 2006 13:55

będą, jeśli pojawi się u mnie ktoś z aparatem... :oops:
obie są śliczne, ale w tej chwili do adopcji nadaje się właściwie tylko Szalcia... no chyba że ktoś na własną odpowiedzialność wziąłby i tę małą dziczyznę :roll:

Wielbłądzio

Post » Pon gru 11, 2006 17:25

Dziczyzna, na Święta....Wielbłądziu...nie kuś licha... 8) :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon gru 11, 2006 18:10

Wielbłądziu, czy mogę umieścić Szalcię na swoim blogu? Dziennie mam około 1000 wizyt, a może akurat?
Skopiowałabym zdjęcie i zamieściła krotki opis.
Ja+Dorotka+Alusia+Żabula i Krzysia za TM

tantawi

Od: Nie paź 15, 2006 21:15

Post » Wto gru 12, 2006 0:36

oczywiście, że możesz umieścić :D koteczka jest wspaniała: grzeczna, rozmruczana... i młoda... jeżeli ktoś nie szuka kociaka, to ok. roczna-półtoraroczna kotka jest superpomysłem...

pixie, z tej małej dziczyzny nie byłoby nawet porządnego pasztetu :twisted:
właśnie przed chwilą na własne oczy zobaczyłam, jak zagoniła z kąt i z dzikim wrzaskiem natłukła własną siostrę Chrupcię 8O 8O 8O w ten sposób chciała przegonić ją od miski :twisted: teraz już wiem, dlaczego mała zwykle siedzi skulona w drugim kącie klatki i kuli się jeszcze bardziej, kiedy dzik zaczyna drzeć paszczę (na widok zbliżającej się mojej ręki)... poza tym znów zostałam przez nią udziabana w rękę, znów obs.... posłanie... chyba powoli wątpię :twisted: jeśli nic się nie zmieni, trudno, pojedzie do ciotki na wieś, a na wiosnę przywiozę ją na sterylkę :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto gru 12, 2006 8:50

Szal dziś na allegro, obiecuję (nie mogę się odkopać po zarwanym weekendzie :roll: ).

Dzikun!!! Nie prać mi rudej!!! Bo w domu czeka ją też diabeł wcielony dziecko Rosemary, jak się taka ruda zamknie w sobie, to ją Sopel zje z kosteczkami :roll:
Asertywność, mała!

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Wto gru 12, 2006 22:21

oj szylkreciu...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro gru 13, 2006 0:46

Aukcja na Bazarku na potrzeby WIelbłądziowych kotów :)
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Śro gru 13, 2006 1:02

uprać to i ja Rudą dziś musiałam - po raz drugi :roll: znów dziczyzna w nocy zapaskudziła całą klatkę z siostrą włącznie :roll: :twisted:

wkładam rękę - dziczyzna warczy, wskakuje na tę rękę, wali na oślep łapami i wczepia się zębiskami :twisted: biorę ją mocno za łeb, odczepiam szpony od własnej poharatanej skóry :roll: - wskakuje na bok klatki, pnie się jak małpa i po drodze obsikuje kawał ściany :twisted: :twisted: :twisted: na koniec wściubia się w górny kąt klatki i przeciągle warczy :twisted:
już nie mam siły :( i czasu co rano na babranie się w g..... :twisted:
albo Chrupeczka będzie egzystowała na stałe na wolności, a dzikun w klatce wyłożonej folią - albo trudno, nic na to nie poradzę:Chrup bezpieczny na czas mojej nieobecności w domu sam w czystej klatce, a dzikun... w transporterze dwójce :evil: trzeciej klatki to bym nawet nie miała gdzie postawić :roll:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]