FERDEK- whiskasowe cudo MA DOM :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 07, 2006 22:49 FERDEK- whiskasowe cudo MA DOM :))

Ferdynand, zwany Ferdkiem, trafił do pani Grażyny, gdyż nie dogadywał się z kolegą w tym samym domu. Także z niektórymi z jej kotów ciągle się kłócą ;) Z innymi świetnie się bawi, przyjażnie odnosi się także do zwierząt dwunoźnych, jest bardzo ciekawski i żle znosi przymusowe więzienie w kibelku (niestety- jednopokojowe mieszkanie, siedmioro rezydentów...). Ferduś (nieKiepski) ma roczek, jest wykastrowany, zdrowy i zadbany, ma whiskasowe futerko. KOMU ŚLICZNOTA? :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to zdjęcie najlepiej oddaje jego maść:

Obrazek

jeśli ktoś się w nim zakocha, niech dzwoni: 0501 829 817 :D
Ostatnio edytowano Śro gru 13, 2006 22:47 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 3 razy
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob gru 09, 2006 17:28

Ale cudko :1luvu: , hop chłopak do góry.
Ja+Dorotka+Alusia+Żabula i Krzysia za TM

tantawi

Od: Nie paź 15, 2006 21:15

Post » Sob gru 09, 2006 23:22

podnoszę swojego ulubieńca, niech Cię Ferdusiu cały świat zobaczy! :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09