Sonia i Otis - zamykamy wątek - pamiątkowe wpisy str. 100!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 08, 2006 15:16

No właśnie zdjęcia - obiecałam z urodzin a nikt się nie upomina... :(

Ale proszę:

Taki piękny torcik był - także dzięki Otisowi :wink:

Obrazek

Dla takiego uśmiechu warto było:

Obrazek

A któż to jest ta Wróżka Srebrnowłosa :?: :P

Obrazek

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt gru 08, 2006 15:34

IzaA zazdroszczę ci takich czarodziejskich urodzin
U mnie ostatnio urodziny Damiego przeradzają się w spędy bandy Hunów :roll:
zastanawiam się powoli nad zawieszeniem obchodów w gronie kolegów do 18-ki
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt gru 08, 2006 15:41

Iza jestes cudowna matka, :oops: :oops: az w sercu kłuje bo sie zazdrosci :(
byle tak dalej 8)

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pt gru 08, 2006 15:51

Ale urodzinki :D A ta Wróżka to Iza :wink: no pięknie ,chyba ściągnę pomysł :oops: jeśli to nie jest opatentowane :wink:
Gratuluję pomysłu :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt gru 08, 2006 15:59

Klatka-łapka, o rany 8O
Mam nadzieję, że sprawa sie wyjaśni i winni zostaną przykładnie ukarani.
Może i co poniektórzy wypuszczający koty bez opieki zmądrzeją...
Nie wiem, dlaczego, ale link do tamtego forum został chyba zamieniony, bo po kliknięciu otwiera mi się twój watek na miau.

Urodziny piękne! :D
Świetne pomysły :D
Zazdroszczę. Ja nigdy nie miałam takich, chyba nie miałam żadnych, bo nic nie pamiętam, a takie coś się chyba pamięta, nie?
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt gru 08, 2006 16:15

Urodzi... tfu... Wróżkodziny bajeczne :wink:
Uśmiech jubilatki zabójczy :D
A napiszesz coś więcej na temat udziału Otisa w przygotowaniu tortu :wink: :arrow:
izA pisze: Taki piekny torcik był - także dzięki Otisowi :wink:

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pt gru 08, 2006 18:15

Ładna sukienka.
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Pt gru 08, 2006 21:16

O rany 8O tamtego forum nie czytalam , pierwszy raz slysze ale jestem w szoku. Pracuje na wsi a ostatnio do okien szkoly i drzwi dobijal sie mlody kotek. Plakał przerazliwie. Coś dalam- na ząb/ pozarl w oka mgnieniu/ i poszlam do woznych z pytaniem czyj to kot i czy moglyby go dokarmiać pod szkołą/ zostaje mnostwo resztek z kuchni/A one na to ze zamknieto go w remizie aby lapał myszy i o nim zapomnieli. Chcialy mu zostawiac jedzonko w misce pod oknem ale przyszla dyrektorka i powiedziala ze beda sie schodzić miejscowe psy i maja resztek nie wyrzucać . Non koments : na drugi dzien wpuścilam go przez okno w piwnicy- tam mam pracownie - i dalam jedzonko.Bede chyba chodzila z saszetkami do pracy :? Dyrektorka niestety nie przepada za zwierzetami, przegania je spod domu i szkoly - szkoda gadać :(
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt gru 08, 2006 21:21

Majszczur pisze:Urodzi... tfu... Wróżkodziny bajeczne :wink:
Uśmiech jubilatki zabójczy :D
A napiszesz coś więcej na temat udziału Otisa w przygotowaniu tortu :wink: :arrow:
izA pisze: Taki piekny torcik był - także dzięki Otisowi :wink:

majszczur...kilka postów wcześniej, przed aferą z klatką łapką pisałam o tym...Otis najpierw zjadł wiórki kokosowe z poprzedniego tortu, a przy tym...pożarł 1/3 upieczonego biszkoptu, co zaowocowało tortem w kształcie serca (zawsze jest okrągły)

izaA

Post » Pt gru 08, 2006 21:23

Kicorek pisze:Klatka-łapka, o rany 8O
Mam nadzieję, że sprawa sie wyjaśni i winni zostaną przykładnie ukarani.
Może i co poniektórzy wypuszczający koty bez opieki zmądrzeją...
Nie wiem, dlaczego, ale link do tamtego forum został chyba zamieniony, bo po kliknięciu otwiera mi się twój watek na miau.

Tu jest linka do wątku na forum Stara Miłosna: http://www.forum.staramilosna.org.pl/viewtopic.php?t=34

A tu, u Soni i Otisa dałam linkę na mój wątek na miau...

izaA

Post » Pt gru 08, 2006 21:31

izaA pisze: majszczur...kilka postów wcześniej...
:oops: :oops: doczytałam o niecnym postępku Otisa, szczerze mówiąc niezamierzony acz piękny efekt dało podgryzienie :wink:
kurka, przeoczyłam całą stronę, zachodzę w głowę jak to się stało :?
Ostatnio edytowano Pt gru 08, 2006 21:35 przez Majszczur, łącznie edytowano 1 raz

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pt gru 08, 2006 21:34

kajka.14 pisze:Ładna sukienka.

Za 20 zł...z lumpexu...ale jeden Sylwester, zresztą chyba najbardziej udany w życiu w niej przetańczyłam :lol:

Moś, a może uda Ci się znaleźć dobry dom dla tego kociaka...może weź go na tymczas do siebie, skoro strażacy o nim zapomnieli, to pewnie szybko sobie nie przypomną, a z dyrekcją szkoda zdrowia na wojnę :x

Kicorku...mam nadzieję, że takie urodziny się pamięta inaczej po co miałabym robić z siebie...no powiedzmy "pajaca"

MonikoL: służę radami, mam gotowe scenariusze na kilka wersji - dla chłopaków i dla dziewczyn w różnym wieku 8)

kasia essen :oops: dodam tylko - pójdź kiedyś w moje ślady :lol:

Czarna.wdowa - a ile lat ma Dami? Mój Michał powoli rezygnuje ze spotkań urodzinowych (11 lat) z mamą to już nie to, a żeby bawić się samodzielnie są jeszcze za mali..w tym roku miał iść z kumplami na pizzę i grać w grę RPG, ale złamał nogę i jakoś tak przeszło...latem dobre są podchody...na każdy wiek :P

I jeszcze tylko dodam, dla tych, co nie wiedzą, że tort robimy zawsze rodzinnie, a nie kupujemy (biszkopt też) i że strój wróżki dla jubilatki uszyłam sama z lumpexowej firanki za 5 zł :lol: Piszę tak informacyjnie, nie żeby się chwalić. Po prostu uważam, że na takie imprezy wcale nie trzeba wyskakiwać z jakiejś ogromnej kasy, wystarczy sporo własnej pracy i trochę pomysłów.

izaA

Post » Pt gru 08, 2006 21:38

Majszczur pisze:
izaA pisze: majszczur...kilka postów wcześniej...
:oops: :oops: doczytałam o niecnym postępku Otisa, szczerze mówiąc niezamierzony acz piękny efekt dało podgryzienie :wink:
kurka, przeoczyłam całą stronę, zachodzę w głowę jak to się stało :?

Był taki czas, że nie przychodziły powiadomienia...a potem przyszła linka do kolejnej strony...przy takim "przegadanym" wątku :oops: łatwo stracić orientację :lol:

izaA

Post » Pt gru 08, 2006 21:41

Iza, chyle czola za to ze ci sie chce :king:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt gru 08, 2006 21:49

Przy takich wspaniałych dzieciakach nie można nie chcieć :lol:

Nawet jak od nas nie wymagają, trzeba wymagać od siebie...co prawda powiedziane było w innym kotekście, ale jakoś tak pasuje mi także do sytuacji matki, żony i ... całej reszty 8)

dziś była sesja, wybraliśmy Zarząd, znam wszystkich burmistrzów od wielu lat, jestem ze wszystkimi na ty już od jakiegoś czasu, wygląda na to, że będzie dobrze

izaA

[poprzednia][następna]