Pojadę tam jutro i zabiorę je. Ale nie mam dużego doświadczenia, jakieś kwarantanny? wizyty u lekarza? na pewno kąpiel. Dajcie mi dziewczyny kilka porad! Mam w domu, o przepraszam 3 koty bo jednej nadal intensywnie szukam.
przepraszam że tak wpadłam i odrazu jakąś mine wstawilam ale chcialm sorawdzić czy dziala ))Gama jestem i jestem razem z moim mężatym szczęśliwą "służącą" ośmiu kitajców kochanych moich.Dobry wieczór.
Odrywam się, bo obserwuję kilka tematów.
Proponując pomoc myślałam o domu tymczasowym. Jutro jedziemy z córką na Paluch i ewentualnie do p. Ireny. Musze wykorzystac na ten dzień samochód, pojutrze wraca do warsztatu.
Odrywam się, bo obserwuję kilka tematów.
Proponując pomoc myślałam o domu tymczasowym. Jutro jedziemy z córką na Paluch i ewentualnie do p. Ireny. Musze wykorzystac na ten dzień samochód, pojutrze wraca do warsztatu.
nie wiem czy to dobry pomysl będzie ale moze spróbować dac ogloszenie na allegro.Czasami skutkuje,Sama widzialam że ludziska byli zainteresowani kociczkami.Tym bardziej że te o których piszecie sa mlodziutkie.Może pomysl na nie jest pierwszych lotów ale spróbowac można.