Kalendarz F. For Animals -MOŻNA ZAMAWIAĆ-str1-Wydrukowany

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 05, 2006 2:02

Ale może na formacie A3 będzie te cyferki dobrze widać?

fili

Od: Pon paź 10, 2005 10:14

Post » Wto gru 05, 2006 9:33

Gratuluje Pani grafik. Widac ,ze jest profesjonalistka :) Co do czesci uzytkowej kalendarza ... glownie chodzilo o zdjecia kociakow wiec ja osobiscie tego sie nie bede czepiac, da sie odczytac.
Szkoda tylko ,ze zdjecia jakos tak... nie po kolei :? Ale ogolne wrazenie pozytywne.

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Wto gru 05, 2006 9:40

Ladny. Nawet bardzo. Jestem mile zaskoczona.
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Wto gru 05, 2006 10:02

PumaIM pisze:Obejrzałam projekt
No nie powiem, piękny.
Bardzo piękny.
Prześliczne kocie zdjęcia, niebanalnie rozmieszczone.

Tylko - absolutnie, kompletnie - nieużytkowy :cry:
Taka dekoracja do powieszenia na ścianie :?

Część użytkowa albowiem - kalendarium - drobne, niewyraźne literki na kolorowym, przeważnie ciemnym tle :cry:

Bo to bardziej druk reklamowy Fundacji, niż kalendarz ;)
To co miało być widoczne - jest widoczne doskonale.
Ładny, owszem.

Choć mnie, przyznam, bardziej powaliły na kolana kalendarze przygotowane przez hodowców.
Kalendarz Agnaru i Miaukunowa - oba piękne, oba profesjonalnie przygotowane i... co tu ukrywać, duuużo tańsze.
A dochód też idzie na pomoc bezdomnym kotom.
Czyli - da się i profesjonalnie i tanio.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto gru 05, 2006 10:11

Beliowen pisze:
No nie powiem, piękny.
Bardzo piękny.

Część użytkowa albowiem - kalendarium - drobne, niewyraźne literki na kolorowym, przeważnie ciemnym tle :cry:

Ładny, owszem.

Choć mnie, przyznam, bardziej powaliły na kolana kalendarze przygotowane przez hodowców.
Kalendarz Agnaru i Miaukunowa - oba piękne, oba profesjonalnie przygotowane i... co tu ukrywać, duuużo tańsze.

To prawda. Niektore napisy wrecz rzucaja sie w oczy.

Sporty

Post » Wto gru 05, 2006 10:26

Sporty pisze:
Beliowen pisze:
No nie powiem, piękny.
Bardzo piękny.

Ładny, owszem.

To prawda. Niektore napisy wrecz rzucaja sie w oczy.

I dobrze :twisted:
Wszak to kalendarz fundacyjny i chodzi o to, aby jak najwięcej zebrać pieniedzy na potrzebujące zwierzęta. Stąd na każdej stronie kalendarza jest nazwa fundacji i numer konta. Mam nadzieję, że wpłaty będą napływaly przez cały rok :ok:

Kalendarze z kotami rasowymi, owszem ładne, ale ja wolę co miesiąc oglądać różne koty, w tym przepiekne dachowczyki :ok:

smilla

Od: Sob lut 14, 2004 19:52

Post » Wto gru 05, 2006 10:30

Hmmm, kalendarz Agnaru też ma kalendarium do luftu (chociaż trochę lepsze, bo w dwóch linijkach, a nie ściśnięte w jednej). Na Miaukunowie nie widziałam - da się obejrzeć bez logowania? :roll:

No sorry - kalendarz to jest coś, co ma być nie tylko piękne, ale przede wszystkim użytkowe. Kalendarz ścienny musi dać się używać z odległości przynajmniej metra - bo jak sama nazwa wskazuje: wisi na ścianie. Jeśli za każdym razem, kiedy chcę sprawdzić datę, muszę wstać od biurka i wściubić nos w dolny pasek, to... Co tu dużo gadać, w księgarni bym takiego czegoś nie kupiła, nawet gdyby miało najpiękniejsze obrazki.
Belio ma rację, to jest druk reklamowy, cegiełka na rzecz Fundacji, a nie kalendarz.
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Wto gru 05, 2006 10:30

Oby tych pieniazkow splynelo tyle ,zeby i koty katowickie byly objete pomoca.

Sporty

Post » Wto gru 05, 2006 12:41

PumaIM pisze: No sorry - kalendarz to jest coś, co ma być nie tylko piękne, ale przede wszystkim użytkowe.

Niekoniecznie.Zapraszam na strone Miedzynarodowego konkursu kalendarzy VIDICAL.

Uzytkowy jest "zrywak" 8)

atiwoj

Od: Nie sie 27, 2006 14:54

Post » Wto gru 05, 2006 13:15

atiwoj pisze:
PumaIM pisze: No sorry - kalendarz to jest coś, co ma być nie tylko piękne, ale przede wszystkim użytkowe.

Rewelacyjnie jest jesli mozna polaczyc obie te funkcje. Ja na przyklad pracuje z domu i wolalabym miec jeden kalendarz a nie 8 w zwiazku z tym musi laczyc obie te funkcje. Zrywak jest nieestetyczny i nie chcialabym musiec go uzywac. Ot co!
Obrazek Obrazek Obrazek

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Wto gru 05, 2006 13:16

PumaIM pisze:Na Miaukunowie nie widziałam - da się obejrzeć bez logowania? :roll:

Tak. Cyfrarz jest większy i inaczej rozmieszczony, poza tym całość bardzo kolorowa.

atiwoj pisze:Uzytkowy jest "zrywak"

Tak naprawdę, każdy kalendarz wielostronicowy to "zrywak" :wink:

Ad. kalendarza FfA - czy przewidujecie rozprowadzanie bezpośrednie (czyli bez udziału poczty) w innych jeszcze miastach, niż Katowice, Warszawa, Łódź?

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Wto gru 05, 2006 15:25

zojka pisze:
atiwoj pisze:

Rewelacyjnie jest jesli mozna polaczyc obie te funkcje. Ja na przyklad pracuje z domu i wolalabym miec jeden kalendarz a nie 8 w zwiazku z tym musi laczyc obie te funkcje. Zrywak jest nieestetyczny i nie chcialabym musiec go uzywac. Ot co!

Niekoniecznie niestetyczny - zwyczajnie nieprzydatny. Ja muszę mieć przed oczami cały miesiąc na raz, a nie jeden dzień - mogę oczywiście policzyć na palcach, kiedy wypada data za 10, 14 lub 21 dni, ale szybciej i wygodniej jest rzucić okiem na kalendarz, gdzie tygodnie są ustawione w wierszach lub kolumnach i od razu widać, że za 10 dni od dzisiaj będzie 15 i piątek. Na dekoracyjną płachtę bez żadnego zastosowania po prostu nie mam miejsca - ani w domu, ani w pracy. Owszem, miło popatrzeć przy okazji na śliczne mordeczki i pozy forumowych kotów, ale zaczynam się zastanawiać, czy nie wysłać tylko odpowiedniej kwoty na konto Fundacji, a kupno "kalendarza" darować sobie... :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Wto gru 05, 2006 15:35

Ja już mam kalendarz ale i dla tego znajdzie sie miejsce na ścianie :lol: zamówiłam juz sobie :D kiedy będą gotowe do wysłania te kalendarze? wpłate wyśle w piątek albo poniedziałek zalezy kiedy dostane pieniażki :oops:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Wto gru 05, 2006 17:32 kot

Estravenie, jesli sie znajda osoby chetne do podjecia sie dystrybucji w innych miastach wyslemy tym osobom na nasz koszt deklarowana ilosc kalendarzy.
Ostatnio edytowano Wto gru 05, 2006 17:59 przez pini1, łącznie edytowano 1 raz

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Wto gru 05, 2006 17:40 Re: kot

pini1 pisze:wyslemy tym osobom na nasz koszt deklarowana ilosc kalendarzy.

Umniejszy Wam to zyski.
Szkoda dawać Poczcie Polskiej czy innemu przewoźnikowi to co ma być dla kotów...
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

[poprzednia][następna]