Gdzie jest Klub Kotów Wychodzących?

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 01, 2006 20:15 Gdzie jest Klub Kotów Wychodzących?

Szukam Klubu Kotów Wychodzących. Wiem, że takowy istniał (choć z wielkim bólem... niestety). Wchodząc na opcję 'szukaj' znalazlam różnej maści Kluby np. Kotów Półwychodzących, ale to nie ten, którego szukam. Może ktoś mi pomoże, odeśle do linku, ewentualnie 'oświeci' co się z Klubem stało? Może są na forum jego założyciele, uczestnicy? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.

Marzanna

Od: Czw paź 07, 2004 14:34

Post » Pt gru 01, 2006 20:27

kassia

Od: Pt mar 18, 2005 14:22

Post » Pt gru 01, 2006 22:48

Dziękuję bardzo!

Marzanna

Od: Czw paź 07, 2004 14:34

Post » Pt gru 01, 2006 22:56 Re: Gdzie jest Klub Kotów Wychodzących?

Marzanna pisze:Szukam Klubu Kotów Wychodzących. Wiem, że takowy istniał (choć z wielkim bólem... niestety). Wchodząc na opcję 'szukaj' znalazlam różnej maści Kluby np. Kotów Półwychodzących, ale to nie ten, którego szukam. Może ktoś mi pomoże, odeśle do linku, ewentualnie 'oświeci' co się z Klubem stało? Może są na forum jego założyciele, uczestnicy? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.

Może koty się "wykruszyły"? :twisted:

Żart! Oczywiście życze jak najdłuższego członkostwa każdemu kotu :)
salma75

Post » Wto gru 05, 2006 12:08 Re: Gdzie jest Klub Kotów Wychodzących?

salma75 pisze:
Marzanna pisze:Szukam Klubu Kotów Wychodzących. Wiem, że takowy istniał (choć z wielkim bólem... niestety). Wchodząc na opcję 'szukaj' znalazlam różnej maści Kluby np. Kotów Półwychodzących, ale to nie ten, którego szukam. Może ktoś mi pomoże, odeśle do linku, ewentualnie 'oświeci' co się z Klubem stało? Może są na forum jego założyciele, uczestnicy? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.

Może koty się "wykruszyły"? :twisted:

Żart! Oczywiście życze jak najdłuższego członkostwa każdemu kotu :)

Mało śmieszny żart... :roll:

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49