FA: Cała piątka maluszków ma już super domki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 30, 2006 9:37

puss pisze:trzymam kciuki. jest obłędnie piękna :1luvu:

W pełni się z tobą zgadzam

Obrazek
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw lis 30, 2006 21:11

Tak Vikusia dzisiaj u mnie ma "zieloną noc". Jutro maluszek pojedzie do swojego domku :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pt gru 01, 2006 0:55

Ale super! :)) Strasznie się cieszę za całą piątkę (no i kochaną Misię). :D

No a ja mogę się tylko pochwalić, że u mojej dwójki wszystko w porządku. Dzisiaj miały pierwsze szczepienie i mają już swoje książeczki (jestem taka dumna ;]). Młody je za dwóch, bo podjada zawsze dodatkowo z miski siostry. Ale paradoksalnie to Arte rośnie jak na drożdżach. :) Są przesłodkie i kochane. No i obecnie już mają więcej zdjęć niż ja miałam przez całe życie zrobione. ;)

A to maluchy zaraz po wizycie u weterynarza: ^^
http://img146.imageshack.us/my.php?image=0000342ci2.jpg

Nefer

Od: Sob lis 18, 2006 21:32

Post » Pt gru 01, 2006 7:36

Nefre gratuluje książeczek :wink:
A zdjęc rób dużo - to poprosimy żeby wykorzystac je później na cegiełki...jesli sie zgodzisz oczywiście.
Prosze wygłaskac oba cudaki :D a chłopak je no bo co...musi byc większy niz siostra jak na prawdziwego kocura przystało.... 8)

A Vika dzisiaj jedzie...niedżwiadek zawiita do swojego domku, domek czeka.... :D jadło i sprzęt zakupiny dla Viki tez czeka :D
Prosimy o kciuki do wieczora :D

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pt gru 01, 2006 19:29

Vika już w swoim domku :dance: :balony: :dance2: :balony: :dance: :balony: :dance2: :dance: :balony: :dance2: :balony: :dance: :balony: Mały słodki, zezowaty niedźwiadek - wszystkiego najcudowniejszego Vikuniu!!!!!

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pt gru 01, 2006 21:23

Tak ostatni mój maluszek poszedł do swojego domku. Teraz we wszystich komkach jest wesolutko z maluszkami a u mnie cisza.
Vikuniu wszystkiego najlepszego w nowym domku. Vika ma dom :!: :balony: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony:

Wszystkie nowe domki moich kotusiów zapraszam do zakładania im wątków na kotach bo ten wątek jest już nieaktualny a poza tym na kociarni są tylko kotki szukające domków a one już mają. :D
Ja i parę innych osób bardzo chętnie będzie czytało co słychać u całej piąteczki. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pt gru 01, 2006 22:29

Czyli zamykamy wątek? :D
Oby wszytkie kocie historie tak sie kończyły :D

Nefer - maluchy wyglądają bosko :1luvu: i chyba rosna jak na drożdżach.

Wszytskiego dobrego w nowym domku Vikuniu :!: :balony:

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Pt gru 01, 2006 23:18

Ech wzruszyłam się... dopiero co marzły bezdomne na śmietniku - a teraz każde ma swój prywatny osobisty dom! Oby wszystkie kociaki miały taką szansę!
Safiori, jutin, anova - wielkie wielkie gratulacje!!! Nabijacie sobie plusy w niebie każdego dnia!

Nefer - ale ty masz boskie koty :D
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Sob gru 02, 2006 23:46

No to ja może tylko dodam, że zamiast opisywać na miau.pl jak się sprawują moje kocięta, to postanowiłam im fotobloga założyć... :D Także wiem, że ten temat już zamknięty, ale jak byście chcieli, to proszę link:
^^
http://kociaki.fotolog.pl/

Pozdrawiam. :)

No i również gratuluję ostatniemu maleństwu. >^..^<
Obrazek

Nefer

Od: Sob lis 18, 2006 21:32

Post » Nie gru 03, 2006 20:26 Vika - mała panika :))

Nasza Vikunia ma się dobrze- donoszę, żeby uspokoić wszystkich zainteresowanych. :) Pierwszą noc przepłakała i kryła się przed nami w najgłębszych zakamarkach, ale teraz zwiedza już wszystkie kąty i walczy z myszką na gumce jak z największym wrogiem. :)) masa z nią radości!! Do przytulania przekonaliśmy ją "perfumując ręce" jej ulubionymi suchymi smakołykami. :lol: Skoro pachną znajomo, to nie mogą być tacy groźni :)) Uwielbia drapanie po brzuszku i zasypia kiedy tylko zaczynamy ją głaskać.. Co prawda zdążyła już powymiatać nam wszystkie kurze spod szafy, ale w końcu przekonała się, że oparcie kanapy jest dużo lepszym punktem obserwacyjnym. Odkryła też, że surowa drobiowa wątróbka jest tym, co tygryski lubią najbardziej :)

Asia i Łuki- nowi rodzice Viki

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto gru 05, 2006 13:03 przez Ejbers, łącznie edytowano 1 raz
Ejbers

Ejbers

Od: Sob gru 02, 2006 12:45

Post » Nie gru 03, 2006 23:27

Strasznie się ciesze, ze Vikunia się aklimatyzuje :D
Mały słodki grubasek :1luvu:
Gratulacje dla nowych opiekunów :ok:

Nefer - zdjecia maluchów boooskie :D

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Wto gru 05, 2006 12:40

:D :D :D
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

[poprzednia]