Moderator: Estraven
Obawiam się ,że reszte kotów z katowickiego schroniska bedziemy leczyć u weta schroniskowego .
Niestety wydatki rosną.....
Koszty zaczynają nas przerastać...tak się zastanawiam czy nie otworzyć jakiegoś specjalnego funduszu na koty ze schroniska?
ko_da1 pisze:... no i zostają aukcje jeśli sa przeznaczone na koty schroniskowe to czy trafiają tam gdzie powinny czy do ogolnej puli fundacji ?
ko_da1 pisze:Regulamin to regulamin jest od tego by go łamać![]()
widze ze zamieszanie sie zrobiło może ja zadam konkretne pytanie .... jeśli są wpłacane pieniążki na rzecz fundacji ogolnie to idą na rożne cele ?? < tak rozumiem > jeśli ja wpłacając zaznaczyłam że na Mgiełke i Kłapousia to mam nadzieje że to poszło na pule kotów schroniskowych konkretnie tych dwoch , a jeśli wpływają naprzykład z adopcji to jak to jest dzielone ??no i zostają aukcje jeśli sa przeznaczone na koty schroniskowe to czy trafiają tam gdzie powinny czy do ogolnej puli fundacji ?
Pytam dlatego że wiadomo że fundacja zajmuje sie pomocą ale ma z tego co widze pod opieką między innymi schronisko Katowickie i dziwi mnie infoObawiam się ,że reszte kotów z katowickiego schroniska bedziemy leczyć u weta schroniskowego .
Niestety wydatki rosną.....
Koszty zaczynają nas przerastać...tak się zastanawiam czy nie otworzyć jakiegoś specjalnego funduszu na koty ze schroniska?
Czy to oznacza że te schroniksowe zostaną bez wsparcia teraz ??bo jeśli tak to ja jestem za otwarciem specjalnego funduszu na nie żeby można było dalej im pomagać i żeby nie zostały same w tym piekle
pini1 pisze:jest jezcze jedno rozwiazanie
załozymy subkonto tylko na koty schroniskowe katowickie
po poludniu podam numer konta
pini1 pisze:ze strony Fundacji Iwona _35 koordynuje watke kotow schroniskowych
ja ze swojej strony koordynuje sprawe walki o schronisko
iwona_35 pisze:pini1 pisze:jest jezcze jedno rozwiazanie
załozymy subkonto tylko na koty schroniskowe katowickie
po poludniu podam numer konta
Wtedy te pieniądze będą tylko przenaczone na koty schroniskowe.
Bedzie można koty adoptować wirtualnie.
Oczywiście wiele musimy jeszcze dopracować....
Osobiście będe umieszczać wpłaty i na jakiego kota .
Wpłaty umieszczę na pierwszej stronie.....
Vikamila pisze:jedno pytanie:
pod pojęciem "koty schroniskowe" rozumiecie koty, które obecnie przebywają w schronie, czy(lub/i) koty, które pochodzą ze schroniska w katowicech, a przebywają w domach tymczasowych????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 208 gości