dzisiaj już normalnie, żadnego kichania ani nic. nie wiem, może coś mu wczoraj do nochala wlazło albo do gardziołka. Kupa za to mogłaby być lepsza ale może to chwilowe. normalnie je, śpi, i ma lenia jak zwykle. więc nie wiem. a w przyszłym miesiącu jak tylko będzie kaska idę szczepić oba futra.
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.
słuchajcie dziewczyny, nie wiem co z nim jest. zachowuje się normalnie, żadnego kichania, tylko biegunka- 2 razy dziennie. a dziś znalazłam na podłodze gdzie spał trochę rozmazanej kupy z krwią. Jakieś pomysły co to? nie mam dzisiaj czasu biec z nim do weta a o 19 wszystko zamknięte, do całodobowej nie pójde bo ostatnio coś bardziej się cenią i mnie skasują 85zł za wizytę. Martwić się już? zaraz pójde do apteki po smectę.
wszystko pięknie, wczoraj byliśmy u weta na odrobaczanko a za tydzień szczepienie! mała ma założoną nową książeczkę bo mama się uparła żeby iść ze mną wczoraj a ona myśli że Ryśka została znaleziona pod blokiem mała urosła, dzikuje, jest super a i babcia pokochała.
tylko teraz nie wiem co z frankiem. w nocy się spawiował czyli 9 godzin od podania tabletki, jakąś godzinę temu znowu- z robakiem. kiedy mogę mu podać następną tabletkę? jeśli dziś pójdę to oczywiście pokaże mu i wyjaśnie o co kaman
rambo_ruda pisze:słuchajcie właśnie szukałam ryśki, zaglądam pod łóżko i co widze? śpią razem rysia w objęciach franka
A co do robaków nie mam pojęcia - zadzwoniłabym do weta
jakie to szczęście że mój wet wie że ja mam na punkcie kotów nierówno pod sufitem i nie muszę przed nim udawać