Sydney - budka by się baaardzo przydała. Jak moja mama podarowała ostatnio kotom w Fundacji kołdrę i poduchę puchową, a do tego koc z wełny - to ubaw jest po pachy - koty uwielbiają takie rzeczy. A w Fundacji są braki, jeśli o to chodzi.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882
'Pijcie swe niezaznane szczęście chcąc nie być tym, kim jesteście'
lidiya pisze:buuuu sydney- jedzie sie 30 min do nas od Ciebie... nie dasz rady sie wyrwac ktoregos dzionka?
Noo, może ciut dłużej - bo to ten koniec Torunia, co to najdalej od Bydgoszczy....
Ale jak by Ci się udało, Sydney, to może jakaś imprezka babsko-kocia w Fundacji?
Co do Dwóch Wycofanych - w czwartek już je widziałam. Nie schowały się, gdy weszłam do ich pokoju. Ale niestety zostałam obsyczana. Dają się wziąć na ręce, ale niestety najchętniej by z tych rąk uciekły...
Potrzebują domu, który okazałby im troskę i cierpliwość.
Poza tym to śliczne, puchate i dość młodziutkie chłopaki.
a ja się chciałam dowiedzieć, czy mamcia już wykastrowana?
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Przyjmę kota od 1 do 2 lat z Grudziądza, lubiącego dzieci.
Nr tel. 0 667 572 027
albo
Przygarnę 2 (8-12 tyg)kociaki najchętniej jeden rudy (mam sentyment do tego
koloru).Chętnie różnej płci. Mieszkam w domku z ogródkiem pod Tarczynem, bywam
w Warszawie. Chciałabym, żeby dobrze się ze sobą czuły, więc preferuję
rodzeństwo lub wychowywane razem.
Będą mogły sypiać w domu i chodzić swobodnie na spacery (jak się już
przyzwyczają).
Mam 2 13-letnie córki zakręcone na punkcie kotów.
Kontakt 501 199 871 po. 20.00
mnie się to drugie ogłoszenie nie podoba- czyżby rozmnażanie wchodziło w grę? I to wychodzenie...
ale może to tylko pierwsze wrażenie...
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję