varia pisze:Kira_mbl pisze:Witam!
Ja również kupiłam cos od dagi_27...Obiecałam kryta kuwete mojej bratowej i jak narazie lipa

Czuje sie oszukana i zastanawiam się czy nie zgłosić sprawy na policje...Na moje privy tylko czasem odpisuje bo podobno internet jej siada...Już nie chce mi sie w to wierzyć

JUż nic nie kupie na bazarku chyba,że odbiór będzie osobisty i pieniązki tez osobiście dam

Czuje się oszukana

tę kuwetę?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32411
Tak,tą kuwete kupiłam....
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php? ... highlight=Gutek pisze:Dostałam dwie odpowiedzi od Daga_27, tutaj priv i na dogo na ogólnym wątku. Myślę, że ten ogólny mogę skopiować tutaj. I cóż?? Czekamy na dalszy rozwój wypadków... Ja wiem, że poczta strajkuje, ale to już 20 dni...
Oto co napisała Daga_27:
Gutek, ja nie zniknelam z miau to po pierwsze. po drugie koresponduje i wyjasniam wszystko jak tylko mam dostep do netu. nie bylo mnie w necie zaledwie 2 dni i przez ten czas nie odpisalam na wiadomosc. po trzecie zanim weszlam tutaj, to juz odpisalam Ci na miau. kolejna sprawa jest, to, ze wyjasnie sprawe jutro z moim mezem, ktory obecnie jest na szkoleniu. on wysylal paczki. niestety bez niego jestem w tej chwili bezradna. sprawa na pewno bedzie wyjasniona. a na wszelki wypadek podam tutaj gdzyby ktos nie potrafil znalezc mojego nr tel. w razie gdybym znowu nie miala netu, badz laptopa w domu i nie mogla odpisywac na posty 506 - 25 - 76 - 76. wystarczy sms, a oddzwonie.
a w ogole uwazam, to co napisalas za krzywdzace moja osobe. mam ndzieje, ze po wyjasnieniu sprawy bedziesz potrafila napisac odpowiedni post.
i najgorzej, ze kolejny raz dostaje po dupie za to, ze pomagam zwierzakom. i to od osob kochajachych zwierzeta.
przypomnialo mi sie, ze moj nr tel. tez jest ogolnie dostepny na miau. wiec szkoda, ze nie mozna bylo do mnie chocby napisac smsa.
Naprawdę mam nadzieję. Bo jeśli tylko paczki są wysłane tak jak mówi Daga_27 to ją ze skruchą przeproszę. Wolę to niż tracić zaufanie do zakupów tutaj....
Ja równiez dostałam odpowiedź,zresztą bardzo podobną...
Użytkownik kira mbl napisał:witam serdecznie!! A Pani jeszcze jej nie ma??????? Jak tylko moj maz wroci to zarazpoprosze go o dowod nadania. i zaraz sie z Pania skontaktuje. onwraca jutro po poludniu ze szkolenia. Bardzo Pania przepraszam zetak dlugo Pani czekala ale teraz to juz naprawde nie wiem co siestalo. mam nadzieje, ze sie wszystko jutro wyjasni.pozdrawiamdaga
Jakoś nie chce mi sie wierzyć ale cóż zobaczymy.Wczoraj do niej jeszcze napisałam aby wysłała mi kopie nadania paczki.I również ja przeproszę jeżeli ta kuweta do mnie dojdzie,cała i nienaruszona.
Rennatta pisze:Nie chcę nikogo bronić,ale może strajk listonoszy ma tu coś do rzeczy??
W tej chwili poczta nie ma nic do tego.Jakoś paczki od użytkowników allegro dostawałam w czasie strajku.A po za tym kupiłam kuwete ponad miesiąc temu.I ciągle było cos nie tak z kuweta a tu brakuje czegoś od nie,a tu pudełka nie mogła znaleść i brak czasu.Wszystkie jej odpowiedzi mam w skrzynce.