safiori pisze:Tak. Misieńka w nowym domku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
![]()
Radość oczywiście przez łzy. Niestety Micha bardzo znowu przeżywa zmiane domu. Mam tylko nadzieje że to już ostatnia zmiana w jej zyciu .
Asika N. pisze:W imieniu Misi dziękujemy za życzenia.![]()
![]()
Chyba już dobrze czuje się u nas. Daje się pogłaskać, oczywiście jeśli Ona chce tego. Nawet mruczy. Ładnie zjadła kurczaczka, spała całe popołudnie w łóżku mojej córki. Niestety nie doszła jeszcze do porozumienia z Frodem. On cały czas unika jej, a kiedy ją widzi syczy i warczy, ale ona nic sobie z tego nie robi. Myślę że w końcu dojdzie między nimi do starcia i ustalą swoje pozycje w domu. Frodo całe szczęście nie obraził się na nas i ma apetyt. Misia była już chyba wszędzie i wyczyściła kurze w najbardziej niedostępnych miejscach. Jest wesoła i często się bawi. Myślę że za kilka dni będzie już zupełnie dobrze. Pozdrawiam wszystkich fanów Misi.
Joanna N.
Asika N. pisze:Misia czuje sie dobrzeniezły z niej łasuch...kontakty z Frodem sa coraz bliższe,jeszcze trochę na siebie warczą, ale kiedy dzisiaj Misia spała na łóżku to Frodo usiadł w odległosci jakiś 20 centymetrów od niej i się napawał jej widokiem
Mała z niej rozrabiaka,chodzi po wszystkich półkach,zrzuca co popadnie ale i tak jest kochana
Daje się głaskać,wskakuje na kolana i bardzo polubiła zielony sznurek do zabawy
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości