FA. Misia stracila dom ale już w nowym domku :))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lis 29, 2006 7:38

Tak. Misieńka w nowym domku :balony: :dance: :dance: :dance: :balony: :dance2: :dance2: :dance2: :balony: . :D :D Radość oczywiście przez łzy. Niestety Micha bardzo znowu przeżywa zmiane domu. Mam tylko nadzieje że to już ostatnia zmiana w jej zyciu .
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro lis 29, 2006 8:16

safiori pisze:Tak. Misieńka w nowym domku :balony: :dance: :dance: :dance: :balony: :dance2: :dance2: :dance2: :balony: . :D :D Radość oczywiście przez łzy. Niestety Micha bardzo znowu przeżywa zmiane domu. Mam tylko nadzieje że to już ostatnia zmiana w jej zyciu .

Ja tez mam taka nadzieje , bo to strasznie wrazliwa kotka jest i każda zmiana naprawde robi w jej psychice spore zmieszanie...w przypadku Miski trzeba dac jej czas...a to naprawde wspaniała kotka jest i kochana :D
Misiaczku wszystkiego najlepsego w nowym domu i wielkiej przyjaźni z Frodem :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :dance:

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Śro lis 29, 2006 8:39

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Śro lis 29, 2006 8:57

ufff, no to trzymamy kciuki za Misię w jej nowym domku :D

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Śro lis 29, 2006 11:54

To ja - tez przez łzy - życzę Miśce wszystkiego najlepszego w nowym ostatnim domu...
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Śro lis 29, 2006 21:33

To jeszcze ostatnie zdjęcia u mnie w domu a następne pewnie będa już z nowego domu :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro lis 29, 2006 23:20

Rany jaka słodka :1luvu:
Mam nadzieje, że nowy domek docenia, jaką fantastyczna kotkę zaadoptował :D
Safiori trzymaj sie - na pewno rozstanie z Misia jest bolesne...

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Śro lis 29, 2006 23:36 Misia w nowym domu

W imieniu Misi dziękujemy za życzenia. :D :D :D Chyba już dobrze czuje się u nas. Daje się pogłaskać, oczywiście jeśli Ona chce tego. Nawet mruczy. Ładnie zjadła kurczaczka, spała całe popołudnie w łóżku mojej córki. Niestety nie doszła jeszcze do porozumienia z Frodem. On cały czas unika jej, a kiedy ją widzi syczy i warczy, ale ona nic sobie z tego nie robi. Myślę że w końcu dojdzie między nimi do starcia i ustalą swoje pozycje w domu. Frodo całe szczęście nie obraził się na nas i ma apetyt. Misia była już chyba wszędzie i wyczyściła kurze w najbardziej niedostępnych miejscach. Jest wesoła i często się bawi. Myślę że za kilka dni będzie już zupełnie dobrze. Pozdrawiam wszystkich fanów Misi.
Joanna N.

Asika N.

Od: Śro lis 29, 2006 20:36

Post » Śro lis 29, 2006 23:42 Re: Misia w nowym domu

Asika N. pisze:W imieniu Misi dziękujemy za życzenia. :D :D :D Chyba już dobrze czuje się u nas. Daje się pogłaskać, oczywiście jeśli Ona chce tego. Nawet mruczy. Ładnie zjadła kurczaczka, spała całe popołudnie w łóżku mojej córki. Niestety nie doszła jeszcze do porozumienia z Frodem. On cały czas unika jej, a kiedy ją widzi syczy i warczy, ale ona nic sobie z tego nie robi. Myślę że w końcu dojdzie między nimi do starcia i ustalą swoje pozycje w domu. Frodo całe szczęście nie obraził się na nas i ma apetyt. Misia była już chyba wszędzie i wyczyściła kurze w najbardziej niedostępnych miejscach. Jest wesoła i często się bawi. Myślę że za kilka dni będzie już zupełnie dobrze. Pozdrawiam wszystkich fanów Misi.
Joanna N.

Witam na forum. :D Bardzo się cieszę że zawitałaś tu do nas. Kamień z serca że Miska się aklimatyzuje mniej dramatycznie niż u mnie. Co do Froda to napewno szybko doceni kocio-damskie towarzystwo tym bardziej że Miśka to towarzyska koteczka.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro lis 29, 2006 23:55

Jakie wspaniałe wieści z nowego domku!!! :D
Widać, że Miśka trafiła do siebie i od razu to wie, mądra dziewczynka 8)
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Czw lis 30, 2006 7:49

Witam Joannę :D
Bardzo sie ciesze, że bedziemy mieć wieści od Miski "na żywo".
Mam nadzieję, że nowy dom juz się zakochal w tej wyjatkowej gadzinie :D
i jeszcze pytanie- czy miśka zostaje Miśka?

Safiori - może poprosić o przeniesienie na koty?

justin888

Post » Czw lis 30, 2006 8:27

a może Miśka została by Misiadłem :?: - jak ją nazywała Justyna :D
oczywiście, niezależnie od tego jak sie będzie zwała, niech się dobrze chowa.. Pooooowdzenia Miśka :!: Do góry ogon Frodo :!:
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Czw lis 30, 2006 22:43

Misia czuje sie dobrze :D niezły z niej łasuch...kontakty z Frodem sa coraz bliższe,jeszcze trochę na siebie warczą, ale kiedy dzisiaj Misia spała na łóżku to Frodo usiadł w odległosci jakiś 20 centymetrów od niej i się napawał jej widokiem :D Mała z niej rozrabiaka,chodzi po wszystkich półkach,zrzuca co popadnie ale i tak jest kochana :D Daje się głaskać,wskakuje na kolana i bardzo polubiła zielony sznurek do zabawy :D Pozdrawiam

Asika N.

Post » Pt gru 01, 2006 7:41

Asika N. pisze:Misia czuje sie dobrze :D niezły z niej łasuch...kontakty z Frodem sa coraz bliższe,jeszcze trochę na siebie warczą, ale kiedy dzisiaj Misia spała na łóżku to Frodo usiadł w odległosci jakiś 20 centymetrów od niej i się napawał jej widokiem :D Mała z niej rozrabiaka,chodzi po wszystkich półkach,zrzuca co popadnie ale i tak jest kochana :D Daje się głaskać,wskakuje na kolana i bardzo polubiła zielony sznurek do zabawy :D Pozdrawiam

no pewnie , że jest kochana bardzo :love: a jak ona jeszcze się zmieni i juz poczuje że jest u siebie i wogóle to dopiero bedzie... :D
a sznurek wiadomo, ze wszystkich zabawek sznurki i inne rzeczy , które dla kotów nie sa przeznaczone sa najlepsze 8)
Frodo nie do końca wierzy , ze to tez kot- krótka sierść, nos jakis taki dziwny, skacze to to wysoko....chyba nie kot jednak...nie wiadomo czy bezpiecznie mozna podejśc.... :wink:

justin888

Post » Pt gru 01, 2006 18:49

Misia i Frodo spią teraz..niestety nie razem, ale może już niedługo to nastąpi :D Coś mi się zdaje,że to Misia bedzie u nas rządzić,bo od wczoraj zaczeła gonic Froda a on ze strachem w oczach przed nia ucieka. Ale są siebie coraz bardziej ciekawi i robią postępy :) Mam nadzieję,że już za jakiś czas bedzie wszystko w porzadku. Pozdrawiam :D

Asika N.

[poprzednia][następna]