odpowiedz na te wszystkie brednie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 28, 2006 21:02 odpowiedz na te wszystkie brednie

szanowne panie lub panowie bo nie wiem z kim mam przyjemnosc.Otorz nie bede sie dlugo produkowal na temat waszych plytkich wywodow na temat zamieszczonego przeze mnie ogloszenia,Naprawde sadzilem ze zainteresuja sie nim osoby powazne ktore beda mialy cokolwiek wspolnego z trescia tegoz ogloszenia.Jest mi przyrko czytajac te obrazliwe slowa pod moim nazwiskiem.Zaluje ze wogole zapisalem sie do tej listy dyskusyjnej.Mialem nadzieje na kontakt z bardziej powazna publika.P.S moje ogloszenie zamiescilem na wlasciwej stronie czyli kociarni!!!!!
S.tesarski
PRZYGARNE KOCIAKI ŁÓDŹ.KOTKI A NIE KOCURKI.bardzo prosze o kontakt mailowy
s.tesarski@inbox.com Prosze o podawanie swojego numeru telefonu.Napewno zadzwonie.Prosze tylko o oferty z woj Lodzkiego.Dziekuje.Sebastian Tesarski

SEBASTIAN TESARSKI

Od: Pon lis 27, 2006 7:08

Post » Wto lis 28, 2006 22:10

Kończ Waść! Wstydu sobie oszczędź....

wypozdr
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lis 29, 2006 1:49

kurcze jak mamy reagowac jak sie z czyms takim spotykamy ?
nie przedstawil Pan zadnych argumentow,
tu na forum miau mamy taki zwyczaj ze podpisujemy umowy adopcyjne i chcemy wiedziec gdzie oddajemy kocieta ktore ratujemy..ot co;]

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Śro lis 29, 2006 11:20

lepiej atakować, niż sie tłumaczyć, chyba pan tu kotów nie dostanie, ale choć z ciekawości mógłby pan napisac, po co panu te koniecznie kotki, bo mi zoofilia przychodzi do głowy :roll:

Ivette

Od: Sob lis 19, 2005 17:05

Post » Śro lis 29, 2006 11:26

Ivette pisze:lepiej atakować, niż sie tłumaczyć, chyba pan tu kotów nie dostanie, ale choć z ciekawości mógłby pan napisac, po co panu te koniecznie kotki, bo mi zoofilia przychodzi do głowy :roll:

hmmm :roll:
halina1

halina1

Od: Śro lis 29, 2006 9:03

Post » Śro lis 29, 2006 11:31

Proszę Pana, nie lubię oceniać ludzi nie znając ich. Więc i na temat Pana staram się ani nic nie myśleć, ani podejrzewać. Chciałabym wierzyć, że jest to bezinteresowna chęć zaopiekowania się dwiema kocimi siostrzyczkami. Ale jako człowiek rozumny powinien Pan zdawać sobie sprawę, jak różni ludzie i w różnych celach poszukują zwierząt. Jest rzeczą zupełnie normalną i ogólnie praktykowaną, że osoba poszukująca określonego zwierzęcia pisze coś o sobie, nie widzi problemu że ktoś przyjdzie do niej pogadać, zorientować się kto zacz i jakie warunki, że potem podpisuje się formalną umowę adopcyjną. Chyba to dobrze świadczy o ludziach szukających zwierzętom domów. Pan zaczął od ataku jakby wszyscy musieli wiedzieć kim Pan jest i jakie ma zamiary. więc niech się Pan nie dziwi reakcji. Też nie oddaję nigdy zwierząt w ciemno.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro lis 29, 2006 12:32

A do czego potrezebne Ci są te kocięta 8O ???
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Śro lis 29, 2006 13:02

Nie mogłam się powstrzymać i wyszukałam parę linków z ogłoszeniami tego pana 8O :strach:

http://www.ogloszenia.tasdj.pl/?rodz=koty (1-wsze ogłoszenie, gdy się wstawi w wyszkiwarce Łódź)
http://www.drobne.hodowca.pl/
http://www.petworld.pl/koty,10044.html
http://www.pupile.com/ogloszenia/oglosz ... 68&dzial=1
http://www.ojej.pl/lodzkie/Lodz/Zwierze ... 84944.html

i jego parę zdjęć wstawionych w necie
http://156.17.46.5/~rafal/album/photo.p ... &o=d&u=all
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro lis 29, 2006 13:15

tez to znalazlam..

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Śro lis 29, 2006 13:27

Prawdę mówiąc, to nie wiem dlaczego ktos kto chce przygarnąć dwie małe kotki z jednego miotu i pisze o tym tam, gdzie są ogłoszenia o zwierzętach, jest tu tak atakowany.
Czy to czasem nie jest przesadą, podejrzewać ludzi o dewiacje i złe zamiary, tylko dlatego że jest nowy na forum i nic o nim nie wiemy.
:roll:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro lis 29, 2006 13:43

Z jednej strony mnie nie dziwi ze pan Sebastian chce dwie koteczki z jednego miotu - ja również chciałam dwie kotki z jednego miotu. I takich szukalismy z moim TŻ.
Panie Sebastianie, dziwi nas natomiast dlaczego zamiast przejrzeć ofery adopcyjne, wystawia pan ogłoszenia w wielu miejscach. Niech pan również coś wiecej o sobie napisze. Myślę że będzie i panu i nam sympatyczniej.
Niech się Pan tak nie oburza na forumowiczów, to są wielcy miłośnicy kotów którzy często spotykają się z okrucienstwem ze strony ludzi, i bardzo przykrymi sytuacjami odnośnie adopcji, nie dziwne zatem że sa podejrzliwi i nieufni. Wszyscy chcemy dla kotów jak najlepiej.

stijarna

Od: Śro lis 08, 2006 19:49

Post » Śro lis 29, 2006 13:58

Anda pisze:Prawdę mówiąc, to nie wiem dlaczego ktos kto chce przygarnąć dwie małe kotki z jednego miotu i pisze o tym tam, gdzie są ogłoszenia o zwierzętach, jest tu tak atakowany.
Czy to czasem nie jest przesadą, podejrzewać ludzi o dewiacje i złe zamiary, tylko dlatego że jest nowy na forum i nic o nim nie wiemy.
:roll:

może dlatego, że to ogłoszenie różni sie diametralnie od innych?
jak dla mnie najbardzioej podejrzany jest nacisk na samiczki, wszyscy wiemy, że samiczki rodzą :?
po za tym pan Sebastian nic nie pisze o sobie, o tym, co kotkom chce zaoferować, czy miał już kiedys z kotami do czynienia (ale płeć umie odróżnić, co wcale nie ejst takie łatwe- czyli z kotami miał do czynienia)
nawet na kolorze nie zalezy, a zamiast wyjaśnień dostajemy cos takiego :conf:

Ivette

Od: Sob lis 19, 2005 17:05

Post » Śro lis 29, 2006 14:36

Panie SEBASTIAN TESARSKI
Dno i tyle.

atiwoj

Od: Nie sie 27, 2006 14:54

Post » Śro lis 29, 2006 14:56

stijarna pisze: nie dziwne zatem że sa podejrzliwi i nieufni. .

a przy tym pozwalaja sobie na impertynenckie zaczepki, podejrzewają o zoolfilie, umieszczaja linki do "potwornie niemoralnych"zdjęć z imprezy jakiejś - a wszystko to z miłości do kotów :twisted:

strach się bać

a to że kotki moga rodzić wiem 8O
a dlaczego dwie a nie 22, wtedy miałby dużo więcej tych matek.

rozpędzacie się czasami
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro lis 29, 2006 15:06

Anda pisze:...umieszczaja linki do "potwornie niemoralnych"zdjęć z imprezy jakiejś - a wszystko to z miłości do kotów :twisted:

strach się bać

To już Twoja interpretacja :wink:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

[następna]