Zaadoptuje Kociaki Lódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 27, 2006 7:14 Zaadoptuje Kociaki Lódź

Witam serdecznie.Zwracam sie do Panstwa o pomoc.Pragne zaadoptowac male kocieta.W wieku do 10 tygodni.Pragne wziość do siebie 2 siostrzyczki jezeli bylo byto mozliwe z jednego miotu,by nie bylo im smutno.Bardzo wazne jest by byly to KOTKI A NIE KOCURKI.Jezeli maja Panstwo jakies informacje na temat kogos kto posiada kocieta i pragnie je komus oferowac za przyslowiowa zlotwke to bardzo prosze o kontakt mailowy
s.tesarski@inbox.com Prosze o podawanie swojego numeru telefonu.Napewno zadzwonie.Prosze tylko o oferty z woj Lodzkiego.Dziekuje.Sebastian Tesarski[/b]
PRZYGARNE KOCIAKI ŁÓDŹ.KOTKI A NIE KOCURKI.bardzo prosze o kontakt mailowy
s.tesarski@inbox.com Prosze o podawanie swojego numeru telefonu.Napewno zadzwonie.Prosze tylko o oferty z woj Lodzkiego.Dziekuje.Sebastian Tesarski

SEBASTIAN TESARSKI

Od: Pon lis 27, 2006 7:08

Post » Wto lis 28, 2006 17:45

Nie podoba mi się ta chęć przygarnięcia przez pana ,,panie Tesarski ,,kociaków.Za bardzo jest pan tajemniczy a to już jest zbyt podejrzane.I jeszcze na dodatek tego Łódż....Z Łodzią ,kociętami i takimi właśnie podejrzanymi typami mam b.b.b smutne doświadczenia.Może jestem zbyt podejrzliwa ale trudno nie być w tym wypadku.Na ,,Dogomanii,, również zamieścił pan swoją ofertę a poproszony o przedstawienie się i napisaniu coś o sobie oferuje tylko milczenie.I jak mnie nauczyło doświadczenie to napewno nie chodzi tu o 2 kotki tylko weżmie pan te biedne kociny od każdego kto panu je zaoferuje.Dlatego ujawnianie na forum w pana wypadku nie wchodzi w grę.Ale mam nadzieję że każdy nabierze podejrzliwości co do pańskiej osoby i żadna kotka nie trafi w pana ręce.I jeszcze jedno !! Ja nazywam się Królowa Marysieńka!! :evil:

kato

Od: Śro lut 15, 2006 0:53

Post » Wto lis 28, 2006 17:52

Prostuję ! Na dogomanii pan nie pisał tylko na ,,kociarni,, dwie takie same oferty przygarnięcia.Co!!! Jedzonko dla pupili się skończyło ???

kato

Od: Śro lut 15, 2006 0:53

Post » Wto lis 28, 2006 18:34

ja sądzę, że chodzi o dwie matki, które będą produkowac karmowke dla węży- jesli same kotki by miały być dla węży, to by nie było nacisku na płeć. Sama pseudohodowla nie wchodzi w grę, bo by chciał jakis chodliwy kolor...dwa takie same ogłoszenia..chyba bezpieczniej będzie, jeśli mod zamknie watek... :roll:

Ivette

Od: Sob lis 19, 2005 17:05

Post » Wto lis 28, 2006 19:02

Zamykam do wyjaśnienia.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08