Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dakota_20 pisze:Też mam dostęp do tej karmy. Jest bardzo dobra, bo holistyczna. Mój kotek z alergią pokarmową po jedzeniu tej karmy przez tydzień zaczął mieć w końcu normalną kupkę i można było go wykastrować.
Nie wiem czy pochodzenie tej karmy jest z jednego źródła, ale z tego z, którego ja mam karmę dla organizacji zwierzęcych 18 kg kosztuje tylko 5 zł i można się dogadać, że co drugi lub trzeci worek jest za darmo przy zamówieniu powyżej 100 worków. Tylko trzeba załatwić sobie transport.
Akurat moja organizacja płaci 5 zł za worek. Sama wczoraj wzięłam 20 worków a dzisiaj zostało mi już tylko 7. W poniedziałek jedziemy po więcej, bo chętnych przybywa.
Karma naprawdę extra !!!
gosiak pisze:Dakota_20 pisze:Też mam dostęp do tej karmy. Jest bardzo dobra, bo holistyczna. Mój kotek z alergią pokarmową po jedzeniu tej karmy przez tydzień zaczął mieć w końcu normalną kupkę i można było go wykastrować.
Nie wiem czy pochodzenie tej karmy jest z jednego źródła, ale z tego z, którego ja mam karmę dla organizacji zwierzęcych 18 kg kosztuje tylko 5 zł i można się dogadać, że co drugi lub trzeci worek jest za darmo przy zamówieniu powyżej 100 worków. Tylko trzeba załatwić sobie transport.
Akurat moja organizacja płaci 5 zł za worek. Sama wczoraj wzięłam 20 worków a dzisiaj zostało mi już tylko 7. W poniedziałek jedziemy po więcej, bo chętnych przybywa.
Karma naprawdę extra !!!
Karmę dostaliśmy, jako sklep, po promocyjnej cenie w nagrodę za sprzedaż w naszej hurtowni, ale cena 5zł jest porażająco niska. Ja dostępu do tak taniej karmy nie mam. Czy karma o której mówisz była przeterminowana i to tłumaczy tak niską cenę?
EDIT: Czy w takim razie dałoby się załatwić taki worek, czy dwa z tych pieniędzy, które zbieramy?
PumaIM pisze:Ech, to gdyby dało się użyć którejś fundacji jako firmującej zakup, to z naszych zebranych tu pieniędzy można by wszystkim figurującym w ankiecie po kilka takich worków zakupić, tylko transport załatwić!
Fraszka pisze:Nie sądzę jednak, aby to było dla osób prywatnych,właśnie tego chciałabym się dowiedzieć od Dakota_20... może załapałyby się na nią nasze forumowe fundacje.
gosiak pisze:Jak najbardziej możemy konto firmy udostępnić, ale nie to które jest na stronie tylko:
07 1140 2004 0000 3702 4372 1318 - mBank
Będzie nam potem łatwiej zrobić zestawienie do przedstawienia, bo rzadko go używamy. Proszę o dopisek - "na koty w potrzebie" będzie nam łatwiej identyfikowaćTylko teraz jeszcze trzeba będzie ustalić, co dokładnie z uzbieraną kwotą zrobimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: kocidzwoneczek, sylwiakociamama i 151 gości