Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanca pisze:Jaką karmę mam kupić dla mojego grubaska? Tylko nie taką z najwyższej półki.
Hanca pisze:Jaką karmę mam kupić dla mojego grubaska? Tylko nie taką z najwyższej półki. W zasadzie nie je nic poza suchym żarciem i wylizywaniem kubeczków po jogurtach, chyba ze coś ukradnie. A wciąga wszystko, uwielbia rodzynki
On ma to od zawsze,jest wykastrowany ale po podwórzu uwielbia chodzic,u ciebie miauk kota o 3 to norma,u nas nie.Nic sie nie łuszczy,nie drapieAgaW pisze:Koty mają przed uszkami rzadsze futerko, to normalne - ale symetrycznie po obu stronach tak samo. Jeśli twój ma z jednej strony - to może być wiele przyczyn. Po pierwsze - od zawsze tak ma czy ostatnio?
Po drugie - czy nie ma tam zaczerwienienia, łuszczenia, czy drapie to... najlepiej jakby to wet zobaczył.
Co do miauczenia w nocy... wykastrowany jest?
Miałczenie kota do samego siebie też się zdarzamój "gada" czasem z kuwetą zanim do niej wejdzie. Czasem jak ma wścik i lata jak perszing to też miauczy, mrrrrauczy, warczy i wyje
Chyba norma
Zuza-Figa pisze:Tylko jak mame przekonać do sterylizacji, skoro nie ma zbytnio pieniędzy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 201 gości