Moderator: Estraven
Sporty pisze:Jesli chodzi o to ,ze jedna osoba mogla wielokrotnie zaglosowac na jedno zdjecie to jest przede wszystkim wina organizatora a pozniej juz kwestia zasad danego czlowieka.
W zyciu by mi nie przyszlo do glowy zeby zaglosowac na kota dajmy na to ko_da1 10 razy bo jest moja dobra znajoma, chociaz zyczylam z calego serca zeby Otis znalazl sie w kalendarzu.
Tak wiec wstyd jesli chodzi o organizacje glosowania. Wogole nie powinno byc mozliwosci zeby z jednego komputera mozna bylo glosowac dwukrotnie. Taka opcja (uniemozliwiajaca glosowanie z jednego komputera dwukrotnie w danym okresie czasu) jest w najprostszych ankietach, ktore mozna sciagnac na swoja stronke internetowa dla laikow !!
Dziewczyny z fundacji - zalatwcie sobie kogos kto zna sie na rzeczy i poprowadiz wasza strone. Ja osobiscie proponowalam kogos takiego i dalam nawet jego kontakt ale nic w tej sprawie nie zrobiono.
Dziekuje za uwage.
lidiya pisze:Mysle, ze do kalendarza nadaja sie tylko fotki w super jakosci i (no nie wiem jak to okreslic) po prostu porzadne. Moim zdaniem nie jest porzadnym zdjeciem (nadajacym sie do powieszenia na scianie), zdjecie na ktorym kot ma przeswietlone oczy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], kasiek1510 i 214 gości