Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 22, 2006 6:49

Czekunia jesteś? My tutaj tęsknimy że hej :D . Miziam Cię od rano mocno :love: .
Wielbłądziu, może nie będzie tak źle :roll: . Trzymam :ok: :ok:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro lis 22, 2006 8:43

Czekuniu pisz jak tam wczasy i oczywiście powrót do Krokodyli :wink:
Wielbłądziu :ok: :ok: :ok: , żeby wszystko poszło dobrze.

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Śro lis 22, 2006 17:46

No jak tam Księżniczka, wróciła na włości :?: :?: :?: :?:

Drahma

Post » Śro lis 22, 2006 19:57

Nie wróciła :?
Tata Cioci miał z wygodami odwieźć królewnę, ale za późno wrócił z pracy, i taaaaki zmęczony :(
Więc przedłużyliśmy wczasy do jutra.
Ciocia Kinga się bardzo rozchorowała, od paru dni ma utrzymującą sie gorączke, prawie 39 st. Dlatego nie widać jej ani w necie ani na forum :cry: Czekoladka musi ja wygrzewać.
Gattara- co się dzieje :?: :?: :?:
Wielbłądziu- co z maluchami? Udało się? Czy spędzisz kolejną noc na nurkowaniu w krzakach?
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro lis 22, 2006 22:31

no to czekamy... z nadzieją, że po tak długiej nieobecności Królewna duuużo nam jutro opowie :wink:

jest już jedno :) BOSKIE! rude w podkolanówkach, z krawacikiem i białym podbródkiem... i w dodatku zostało przeze mnie wstępnie uznane za babę, choć wiem, jaka to rzadkość. na wiosnę wyadoptowałam rudą dziewczynkę, więc może i to jest dziewczynka :oops: w każdym razie ma pod ogonem zupełnie co innego niż chłopaczki Plamci :wink:
kotka koczuje w stercie podłużnych, wielkich betonowych płyt i tam było w środku małe. 'złapało się' na zapach kitekata, tzn. samo wystawiło ciekawski łepek, a ja za ten łepek zgarnęłam :mrgreen:
niestety, przypuszczam, że jest to jedyny żywy kociak Szalotki (dziś dałam jej tak na imię). obeszłam i oświeciłam dziś te płyty ze wszystkich stron, w każdym zakamarku i nic więcej się nie pokazało :( spróbuję przez kilka najbliższych dni, ale jeśli nie... :cry: koteczkę trzeba jak najszybciej zanieść na sterylkę, bo ma bardzo powiększony brzuch i z tego co wymacałam, to raczej na pewno ciąża, nie np. robale :( już nawet dzwoniłam do lecznicy i mogę przynieść w każdej chwili - no ale pozostaje problem, czy coś tam jeszcze jest...

Czekuś, przepraszam za te obszerne relacje :oops: zaraz odświeżę wątek Plamistej i nie będę Ci już zawracać łebka :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lis 23, 2006 6:55

Nie mogę sie doczekać Czekuni :D , coś się Królewna do domu nie spieszy :wink: .
Agnes, po prostu mojego ojca dopadła nieuleczalna choroba, właściwie wyrok... Ciężko jest :( . Chwilami sama już nie wiem czy mam siłę żeby.. generalnie chce mi się wyć
Obrazek

gattara

Post » Czw lis 23, 2006 9:00

Czekusia nie wraca, bo ma ważne zadanie - wygrzewanie Cioci Kingi, a przecież same wiecie, że królewna opiekuńcza jest nadwyraz i nikogo w potrzebie nie opuści :D :wink:

Drahma

Post » Czw lis 23, 2006 14:51

gattara :( :( :( myślę ciepło, bo co więcej tu możemy...
kochanie, jesteś wreszcie???

żyje jeszcze co najmniej jedno. rano wytropiłam maleńką szylkę, leżała z mamą na płytach, kiedy spojrzałam z balkonu. niestety, sprytna jak cholera i nie złapię jej tak jak rudej :( sama raczej nie wylezie z płyt, poruszyć ich się nie da... :crying:
a kotka miała rano wyssane trzy sutki :? czy to oznacza... :strach: mam błahą nadzieję, że to ta jedna mała ssała z kilku...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lis 23, 2006 15:29

Gattara :( :( :( trzymaj się ..........
Wielbłądziu normalnie Ty to jesteś bystrzocha, a może mała przyjdzie do jakiejś klatki łapki z żarełkiem? Myślę, że warto spróbować, bo szkoda biedulki i oby to tylko ona jedna była, potrzymam :ok: :ok: :ok: , żeby małej czujność uśpić :wink:
Czeko wracasz :?: :?: :?: :?:

Drahma

Post » Czw lis 23, 2006 20:41

Drahma pisze:Czekusia nie wraca, bo ma ważne zadanie - wygrzewanie Cioci Kingi, a przecież same wiecie, że królewna opiekuńcza jest nadwyraz i nikogo w potrzebie nie opuści :D :wink:

Misja spełnoina :lol:
Księżniczka wróciła. Przywitała nas pięknym mruczeniem i barankami, ale zaraz potem pokazała resztki zębów rezydentom i dała dyla do swojego pokoju. A teraz siedzimy, nadrabiamy zaległe mizianki i dokonujemy oględzin. Nie wiem...... Czy mi sie zdaje czy okrąglutka jakaś sie zrobiła......

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw lis 23, 2006 22:30

Czekuniaaaaaaa.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt lis 24, 2006 1:11

Nie wiem...... Czy mi sie zdaje czy okrąglutka jakaś sie zrobiła......

hmmm, chyba Ci się Agnes nie wydaje :wink: mordkę to panna ma już jak bułeczka maślana :lol:

Czekunia, jak dobrze, że już jesteś, pisz do nas codziennie, żeby nadrobić straty :wink: co robiłaś u Cioci oprócz tego, że jadłaś?
u mnie beznadziejnie, ta mała za chiny się nie złapie :( łapki tam nie ma jak postawić, w płytach jest superprzestronny labirynt, 'na powierzchni' przebywa praktycznie tylko matka :( :( :( a matka wieczorem też miała obślinione trzy sutki - cholera jasna :strach:

Wielbłądzio

Post » Pt lis 24, 2006 6:41

Czekunia jak to dobrze że już jesteś Bułeczko Maślana :D . Ciocia Cię Łyżeczka dokarmiała? Grubasek się z Ciebie robi :wink: , ale to bardzo dobrze, zawsze to więcej ciałka do miziania :D . Słoneczko :love:.

Dzięki dziewczyny!
Obrazek

gattara

Post » Pt lis 24, 2006 10:09

ja już się nie mogę doczekać, kiedy Czekunię poznam :lol: :lol: :lol:

i pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że problemy, które mam teraz, nie przeciągną się na długo :? :? :? bo dziś to samo co wczoraj: szylkretowe małe leżało rano z matką, a kiedy poszłam, zwiało w te pędy :( i jak toto łapać :twisted: ?

Czekuś, jak chcesz zobaczyć swoją warszawską ciotkę, to trzymaj mocno pazurki, żebym tę małą szelmę szybko dorwała :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt lis 24, 2006 12:00

Czekuniu piękny z ciepie pączuszk i to w lukrze :lol: :wink:
Wielbłądziu trzeba być jak cień, żeby toto złapać :wink:, ale :ok: :ok: :ok: żeby się udało i żebyś wkońcu wymiziała Czeko.

Drahma

[poprzednia][następna]