Sońka za niedługo idzie na USG, bardzo sie denerwuje czy ewnwtualna ciąża w ogóle jest zywa po tych przejściach
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Sońka za niedługo idzie na USG, bardzo sie denerwuje czy ewnwtualna ciąża w ogóle jest zywa po tych przejściach
Majszczur pisze:Ok Gem, dzięki, nie wiedziałam![]()
Tweety pisze:Sońka juz w domu. Co do ciąży dalej nic nie wiadomo. Pani doktor, która ja oglądała stwierdziła, że jeżeli jest w ciąży to są to pierwsze tygodnie i USG i tak nic nie wykarze, no więc czekamy dalej. Infekcje musimy wyleczyc więc tak czy inaczej kotka musi zostac u nas jeszcze około dwóch tygodni aby wszystko się wyjaśniło.No i niespodzianka sezonu, kićka ma ponoć około 7 miesięcy . Także zobaczymy co z tą ciążą, jak nie jest to ją ciachniemy a jak jest to ciachniemy ją potem
Ciekawe jaka jeszcze urośnie.
Liwia pisze:Tweety pisze:Sońka juz w domu. Co do ciąży dalej nic nie wiadomo. Pani doktor, która ja oglądała stwierdziła, że jeżeli jest w ciąży to są to pierwsze tygodnie i USG i tak nic nie wykarze, no więc czekamy dalej. Infekcje musimy wyleczyc więc tak czy inaczej kotka musi zostac u nas jeszcze około dwóch tygodni aby wszystko się wyjaśniło.No i niespodzianka sezonu, kićka ma ponoć około 7 miesięcy . Także zobaczymy co z tą ciążą, jak nie jest to ją ciachniemy a jak jest to ciachniemy ją potem
Ciekawe jaka jeszcze urośnie.
Tweety a czy zrobilyscie jej testy na nosicielstwo? Bierzesz pod uwage ze kotka moze nosic w sobie i przekazac dzieciom smiertelnie niebezpiecznego wirusa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 1 gość