Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 19, 2006 15:02

Wielbłądzio pisze:a ja dziś idę "sprawdzić" Dom dla Biedroneczki :wink: ... biorę moją umowę, ale mam nadzieję, że Domek nie wzbudzi żadnych wątpliwości :wink:
[i]Czekunia, trzymaj pazurki za Nowe Lepsze Życie dla Twojej Kundelkowej koleżanki :) hmm, być może jeszcze wyjdzie na to, że to ja ją będę z tego Rzeszowa wiozła... :D

WIELBŁĄDZIU
koniecznie poproszę o wieczorną relację z wizytacji Biedronkowego Domku....a jeszcze gdybyś faktycznie mogła zabrać Kocię do Wawy... :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie lis 19, 2006 23:13

Domek mi się bardzo podobał i ja osobiście bym tam kota bez wahania oddała :lol: a jakiego by Biedronia miała PRZECUDNEGO czarnego kolegę/męża :wink: :1luvu: mnie normalnie zauroczył :1luvu:
nie wiem, pixie, na ile jesteś 'wmieszana' w sprawę Biedroneczki, jak jesteś, to mogę napisać więcej na priva, na razie zdam relację Agnes, ok :wink: ? no i oczywiście, jeśli będę w Rzeszowie, mogę przyjechać z kontenerem i kocię bezpośrednio, bez żadnych przesiadek i dalszych poszukiwań transportu dostarczyć na miejsce :lol:

Czeko, jakiego ja boskiego kawalera dziś widziałam!!! jeśli Twoja Kundelkowa koleżanka przyjedzie do Warszawy, to mówię Ci, masz jej czego-kogo zazdrościć :wink: AMANT, słowo daję :lol:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lis 20, 2006 6:46

Witaj Czekunia :D Cały czas myślę o Tobie Słoneczko moje :love:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon lis 20, 2006 17:34

kiedy wracasz z wczasów, Pralinko :wink: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon lis 20, 2006 21:29

Oj Czekuniu, ty to normalnie musisz przeszkolić Ciocie Kingę jak walczyć z forum, bo wierne fanki z tensknoty usychają :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon lis 20, 2006 21:36

Wielbłądzio pisze:nie wiem, pixie, na ile jesteś 'wmieszana' w sprawę Biedroneczki, jak jesteś, to mogę napisać więcej na priva, na razie zdam relację Agnes, ok :wink: ? no i oczywiście, jeśli będę w Rzeszowie, mogę przyjechać z kontenerem i kocię bezpośrednio, bez żadnych przesiadek i dalszych poszukiwań transportu dostarczyć na miejsce :lol:

Hmmmm, sama nie wiem czy jestem "wmieszana" czy nie :?
Chciałabym, żeby historia Biedronki znalazła szczęśliwy finał...po prostu

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czekuniu, wybacz kolejne ciotkowe OT... Czekam na Twój powrót na forum... :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lis 20, 2006 22:28

Czekuniu, brak mi słów i wyję w środku
dziś przyszła siostra Plamci, która dotąd pojawiała się jak meteor... wzięłam na ręce i cała zadowolona na górę, dzwonić do lecznicy w sprawie sterylki... i wiesz, co zobaczyłam w windzie...? OBŚLINIONE NABRZMIAŁE POWYCIĄGANE SUTKI :( :( :(
jeśli nie uda się znaleźć małych, zginą...
nie mam jak, nie mam kiedy, chwilowo jeszcze ciągle nie mam za co
auuuuuuuu
znów proszę o pazurki

mam nadzieję, że mimo wszystko uda mi się przyjechać...

Wielbłądzio

Post » Pon lis 20, 2006 23:04

Wielbłądzio pisze:Czekuniu, brak mi słów i wyję w środku
dziś przyszła siostra Plamci, która dotąd pojawiała się jak meteor... wzięłam na ręce i cała zadowolona na górę, dzwonić do lecznicy w sprawie sterylki... i wiesz, co zobaczyłam w windzie...? OBŚLINIONE NABRZMIAŁE POWYCIĄGANE SUTKI :( :( :(
jeśli nie uda się znaleźć małych, zginą...
nie mam jak, nie mam kiedy, chwilowo jeszcze ciągle nie mam za co
auuuuuuuu
znów proszę o pazurki

mam nadzieję, że mimo wszystko uda mi się przyjechać...

:strach:
Rany Boskie, Wielbłądku :!: :!: :!: Już nie wiem czy to pech czy szczęście :roll: Ledwie Ci sie udało ulokować jedne, a tu......
Nie zostaje Ci nic innego jak znów myszkować po krzakach w poszukiwaniu maluchów. Noce takie zimne, nie przeżyją bez pomocy.
Mam nadzieję, że możesz liczyć na pomoc kogoś z forum z Wawy, tak jak poprzednio.....

Kochani Czekofani- wrzućcie coś na aukcje, pewnie znów potrzeba będzie Kasi sporo grosza na wyleczenie i wykarmienie maluchów :roll: Oby się tylko znalazły....
Wielkie dzięki za wizyt...ację i obszerne sprawozdanie :flowerkitty:
Po takiej rekomendacji mam nadzieję, że Szefowa ulegnie :wink:

Czekoladowa nie bardzo ma ochote wracać: zrelaksowana, zadowolona, rozpieszczana nieprzyzwoicie :D
No ale...... "wszystko co dobre to albo się szybko kończy, albo sie od tego tyje". Chyba jutro już powrót z wczasów :)
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pon lis 20, 2006 23:59

czekamy :lol:

no a ja jutro pożyczam od koleżanki dobrą latarkę - i od nowa po krzalach... :( boszszsz, żeby się udało przed mrozami...

Wielbłądzio

Post » Wto lis 21, 2006 6:45

Jak to dobrze że Czekunia wraca :dance:.
Wielbłądziu :ok: :ok:, niestety tylko tyle mogę :( , ale sprawy sobie nie zdajesz co mi się teraz na głowę zwaliło 8O , rany boskie... :cry: .
Obrazek

gattara

Post » Wto lis 21, 2006 8:05

co...?
też koty...?

Wielbłądzio

Post » Wto lis 21, 2006 9:10

Gorzej Wielbłądziu, gorzej :cry: . Nawet nie mam na razie siły o tym pisać...
Obrazek

gattara

Post » Wto lis 21, 2006 9:17

O kurcze dziewczyny to się wam porobiło :?
To idę pogrzebie może coś znajdę na bazarek, ale wystawię chyba gdzieś w piątek, bo nie mam aparatu, bo chłopisko wyjechało zagrabanicę i zabrało naszego aparata i nie mam czym zrobić zdjęć, ale jak coś znajdę to może podrzucę do dziewczyn do Rzeszowa jak się zgodzą oczywiście.
Pozdrawiam trzymam za Was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .
Czekuniu no wkońcu, wiesz każde wczasy kiedyś się kończą :lol: :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto lis 21, 2006 16:28

rano wylazłam na balkon, było pioruńsko zimno :( :( :(
w tych cegłach, gdzie były dzieci Plamci, nowych małych nie ma :( najgorsze jest to, że mam za oknami wielką budowę z ogromnymi wykopami :strach:
będę dziś zajęta Czekuniu, będę przeczesywać okoliczne krzale, więc już chyba nie zajrzę...
jak wytrzymam :wink:

Wielbłądzio

Post » Wto lis 21, 2006 23:24

namierzone :? 'wypatrzyłam' latarką jednego, rude cudo w skarpetkach, na oko co najmniej dwumiesięczne... miejsce KOSZMARNE... mam kiepskie przeczucia :(

no i jak, wróciłaś już Czekuniu? :1luvu:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]