JULEK i jego PRZYBRANY BRACISZEK- Konstancin, WAW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 11, 2006 15:39 JULEK i jego PRZYBRANY BRACISZEK- Konstancin, WAW

Ogłoszenie wklejam na prośbę koleżanki, która zakochała się w obu kocurkach, a niestety jako alergiczka nie może dać im domu, postanowiła więc pomóc je wyadoptować. Oba kociaki przebywają w Azylu w Konstancinie.

Pisze o nich tak:

Julek jest kotem 2 w 1 - raz rozrabiaka do bólu (dosłownie ;) ), raz pieszczoch, który śpi na
rękach, mruczy i czule patrzy w oczy. Na pewno jest kotem potrzebującym wiele uwagi. Nie można się z
nim nudzić. Musi mieć człowieka, i to człowieka, który często bedzie mu towarzyszył. Za moją kumpelą
biegał dosłownie wszedzie z zadartą głową i musiał ją mieć w zasięgu wzroku. Potrzebuje zabawy,
przytulania, wysokiego stopnia tolerancji i zrozumienia dla różnych wybryków - energia go rozpiera.
Jeśli
ktoś bedzie się z nim często bawił, na pewno trochę się uspokoi. No i młodziutki jest, więc z
wiekiem też mu pewnie trochę przejdzie. Jest prześliczny, jasne podwozie, ciemne nadwozie,
oliwkowo-beżowe oczka. Data urodzenia podobno 6.06.2006.

Brat Julka jest ponoć około miesiąc od niego starszy, ale dużo większy i spokojny. Jest biały z
pręgowanymi ciemniejszymi wstawkami (ciemny ma ogon, kilka plamek na tułowiu i "peruczkę"). Dużo
ładniejszy, niż na zdjęciu i naprawdę kochany. Jest biedny, nikt go nie chce, ten azyl organizowal z
King Cross na Jubilerskiej taka "wystawe" kotow, ktore maja od adopcji, i tylko ten "nie poszedł".

Świetnie by było, gdyby znalazł się ktoś, kto przygarnie ich obu.

Z tego, co zrozumiałam, zostały przyniesione w worku przez faceta, który znalazł je nad Wisła...

od Agi: oczywiście trudno znać datę urodzenia znajdusia, i ciąża u kotki trwa na szczęście dłużej niż miesiąc, ale zostawmy ten opis jak jest ;)

kontakt: reira@wp.pl

Juleczek:

Obrazek

Obrazek

braciszek:

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lis 12, 2006 17:03

podnoszę Kingi sympatie :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie lis 12, 2006 17:50

Jeżeli to on był wczoraj w Geancie na Jubilerskiej i to on leżał w klatce do góry kółkami z łapkami wzdłuż ciała to potwierdzam, że CUDO Z NIEGO

Wełna

Od: Pon lip 19, 2004 14:36

Post » Nie lis 12, 2006 17:53

słuchaj, ja tu tylko sprzątam, a raczej zakładam wątek, więc Ci nie odpowiem :( Tak czy siak- cudo z niego :wink: 8)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt lis 17, 2006 23:21

podnoszę ślicznoty :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie lis 19, 2006 10:44

Maluchy do góry up, up :P
<upload.miau.pl/1/37591.jpg>

ultra

Od: Pt lis 18, 2005 11:23

Post » Pon lis 20, 2006 0:00

:ok: :ok: :ok: Trzymam kciuki żeby się ktoś w nich zakochał.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52