Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zuza-Figa pisze:Hm? Nie sądziłam szczerze mówiąc, że lecznicza karma może kotu zdrowemu zaszkodzić![]()
Ja niby daje kici jeśc tyle ile chce, ale to tyle ile chce mieści się właśnie w tej normie ile może dostawać na dobę, żeby nie przytyła
Ale i tak ona mi się wydaje za gruba![]()
Taki brzuszek ma... chyba?
Vixen pisze:Zuza-Figa pisze:Hm? Nie sądziłam szczerze mówiąc, że lecznicza karma może kotu zdrowemu zaszkodzić![]()
Ja niby daje kici jeśc tyle ile chce, ale to tyle ile chce mieści się właśnie w tej normie ile może dostawać na dobę, żeby nie przytyła
Ale i tak ona mi się wydaje za gruba![]()
Taki brzuszek ma... chyba?
oczywiście ze może zaszkodzić. tak samo jak zdrowemu człowiekowi leki. lecznicze karmy mają skład dostosowany do zapotrzebowania kota chorego, które jest inne niż zdrowego >> kot nie bedzie dostawał tego co potrzebuje we właściwych proporcjach.
Hanca pisze:Wybaczcie ale nie jestem w stanie przeczytać tych 2 wątków całych. Chciałabym żebyscie odpowiedzieli mi na pytanie. Czy moge karmić kotka tak: sucha Purina dla juniorków + coś domowego (jogurcik, serek, rybka). Słyszałam opinię że koty nie muszą jeść wogóle mokrej karmy. Co o tym myślicie?
Muniek waży już ok. 4 kg czy to za dużo? Bo wydaje się potężny...
Kociara_9 pisze:A co jest leppsze z Puriny?Friskies czy Cat Chow?Bo ja zielonego pojęcia nie mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 60 gości