Cool Caty, mała zaczarowała nam Alfa

Podeszła do niego zupełnie bezstresowo, ja w tym momencie zamarłam a ona wyciągnęła głowkę do niego, pies się pochylił i tak stali bez ruchu długą chwilę nos w nos

Pies kompletnie zgłupial

Jak wcześniej chciał rozwalić klatkę tak teraz jest wpatrzony w mała jak w obrazek

Spróbuję upolować taką scenkę aparatem, bo samej mi trudno uwierzyć w to co widzę

Widziałam przed chwilą jak leżąc podkulał łapy, by małej ułatwić przejście w wąskim przedpokoju

To naprawdę fantastyczne obrazki są, a tak się bałam o tę pierdołkę. Psiur moje koty goni a tym szkrabkiem jest wyraźnie zauroczony.
Malutka się troszkę rozruszała. Chodzi po mieszkaniu jak gdyby tu mieszkała od zawsze. Na dorosłe koty warczy

małą suńkę ofukała, tylko duży psiur został zaakceptowany od razu, mimo że chciał ją niedawno zjeść razem z klatką

Klatk jest cały czas otwarta i malutka wchodzi do niej by uciąć sobie drzemkę lub skorzystać z kuwety. Teraz właśnie podjada w klatce suche. Zostawię jej tę klatkę na czas naszej nieobecności, widać że tu czuje się najbezpieczniej.
Odezwiemy się po powrocie