Szukałaś ,szukałas i znalazłas ,mam tylko cicha nadzieje że to nie będzie taka sama paskuda jak Izydor bo też w ciemno ,a ja już o transport pytalam u zródła,czekamy czyli na odpowiedz Dorotko trzymam cichutko kciuki za charakter i aby się udało
Zamiesznaie sie zrobiło jedni dzwonia do schroniska i pytaja inni domnie, już nic niewiem kazdy pyta ale nikt sie nie zdecydował, bo albi odległosć albo katar, no cóż w schronisku mały sie nie wyleczy z tego kataru cóż z tego ze wpuszacza go na kociarnie, jak zaraz wróci tam z powrotem z katarem, co najgorsze ta kociarnia jest otwarta ma wybiego do lasu boję sie zo on ucikenie wystraszy sie tam tych duzych kocórów i juz nie wróci.
Trzyba mu szybko coś znaleźć.
Jezeli ktoś sie zdecyduje napewno go zabrac to prosze o kontakt moz ebyc chocby ten tymczas.
Oferuję małemu domek tymczasowy, jutro Anemonn postara się zabrać
go ze schroniska i przywieźć do mnie. U mnie mały może poczekać aż sie podleczy i znajdzie się transport do Warszawy
przepraszam za szybko napisałam i nie doczytałam wszystkich wiadomości. Bardzo proszę o tymczas dla Mizia (jeden będzie Izio a drugi Mizio bo napewno będzie miziasty innej opcji nie ma). Ja będę potrzebowała tylko transport do warszawy. Przyznam, że ze względu na Izydora wolałabym aby był wyleczony będę bardzo wdzięczna domkowi zastępczemu.
dorota boss izydor i ............ chyba Mizio
Czekam na jakieś wiadomości
dostałam wieczorem wiadomość że w poniedziałek jet transport ale nie wie czy ta osoba wezmie kicia bo ma w domu 3 rotki zasugerowałam łazienke,czekamy.
Dkalczyn-zazdroszczę Ci (tak pozytywnie) sama bym tego koteczka z miłą chęcią przygarneła ale po tragedii z Tomiczkiem długo jeszcze będę się bała przygarnąć kociaka.
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'
Tomiczek umarł był u nas trzy tygodnie, najpierw biegunka, nie gojący się grzybek który przerodził się w zakarzenie potem oskrzela i w końcu zapalenie płuc.Tommy nie reagował na leki.Miał białaczkę.Zawsze go będę kochać i kiedyś go znajdę.
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'