Cmentarna bestyja Misiek i grubas Maurycy //Chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 12, 2006 22:46

Oj tak... łobuzowanie to on ma najwyraźniej we krwi! Ale to dobrze, że taki żywotny - widać, że wrócił do pełni sił po chorobie! :P

Vasper

Od: Śro lis 08, 2006 13:42

Post » Pon lis 13, 2006 8:24

z tym łobuzowaniem może nie będzie tak źle
wiedziałam że tak to się skończy że będę miała dwóch rozrabiaków w domu
mam tylko nadzieję że nie robią koncertów w środku nocy :roll: bo tego już mam dosyć :oops:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon lis 13, 2006 8:44

Witamy! Witamy! Najserdeczniej witamy w naszym gronie. Mój Mruczuś to szary dachowiec z Puszczy Białowieskiej ale zawsze bardzo miło poznać kogoś nowego.
Wspominasz o Morisowej - czyżby to była Ta nasza znajoma z Dogomanii czy tylko kolejny nick się powtarza.
Ja to Czoko z Dogomanii
Pozdrawiam Ewa
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 13, 2006 11:54

kussad pisze: Wspominasz o Morisowej - czyżby to była Ta nasza znajoma z Dogomanii czy tylko kolejny nick się powtarza.
Ja to Czoko z Dogomanii
Pozdrawiam Ewa

Odpowiem sama, bo Vasper i tak nie wie tego. Tak, jestem z dogo i mam ten sam nick, żeby było wiadomo kim jestem :wink:

Vasper - kociak Cię jeszcze nie zamęczył? na pocieszenie powiem, że mój czarny diabeł poza tym, że bawi się w nocy, to za dnia lubi wskakiwać na plecy... no i wspina się, żeby usiąść na ramieniu...
Obrazek

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

Post » Pon lis 13, 2006 12:19

morisowa pisze:Vasper - kociak Cię jeszcze nie zamęczył? na pocieszenie powiem, że mój czarny diabeł poza tym, że bawi się w nocy, to za dnia lubi wskakiwać na plecy... no i wspina się, żeby usiąść na ramieniu...

O matko :strach:
mój Simbo z każdej strony :D
jak był mały to też wbiegał na ramię po plecach :roll:
teraz już potrafi wskoczyć bez wspinaczki :wink:

teraz już nie mam żadnych wątpliwości że się dogadają z Sari

czarna.wdowa

Post » Pon lis 13, 2006 12:42

morisowa pisze:
kussad pisze: Wspominasz o Morisowej - czyżby to była Ta nasza znajoma z Dogomanii czy tylko kolejny nick się powtarza.
Ja to Czoko z Dogomanii
Pozdrawiam Ewa

Odpowiem sama, bo Vasper i tak nie wie tego. Tak, jestem z dogo i mam ten sam nick, żeby było wiadomo kim jestem :wink:

Ja jednak zmieniłam nick - internet zaczynał mi znajdować różne dziwne rzeczy gdy wpisywałam imię swojej małej w pierwotnej spolszczonej przez weterynarza wersji a czemu ona jest winna że jest suczką i ma czekoladowy kolor...
Widzisz jak się rozkręciłam od naszej rozmowy przed wakacjami - uaktywniłam się w Galerii Choculki, powstał Blog i trafiłam też tutaj na forum...
A Mruczuś niestety mi znowu zachorował...a o jego istnieniu chyba wtedy nawet nie wspominałam...
Pozdrawiam Ewa
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lis 14, 2006 23:33

Łobuzowanie jest u nich zdecydowanie rodzinne :twisted:

Drogi kuzynku, fajnie, że miałeś się nazywac tak jak ja :D Ja nadal jestem u mojej tymczasowej duże, ale ptaszki cwierkają, że może już niedługo...

Mam nadzieję, Alu, że dzielnie będziesz donosic o postępach (i występach) Czarnego Chłopaka.
Będziemy czekac z niecierpliwością!
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Śro lis 15, 2006 10:44

co slychać u małego rozrabiaki?:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt lis 17, 2006 21:53

Mam wrażenie, że on jest teraz większy... a przecież jutro minie dopiero tydzień odkšd jest u mnie! 8O

Kocurek to niezłe ziółko... łobuzuje dniami i nocami! :twisted: Nie muszę korzystać już z budzika, bo rano urwis zaczyna skakać mi po głowie!

Strasznie gadatliwy się zrobił! Na poczštku tylko pomiałkiwał cieniutkim głosikiem, a teraz lata i się nadziera jak głupi! I nie jakoœ tak normalnie... on skrzeczy! 8O Hehe... z żabš mi się kojarzy (tak, wiem, że żaby tak nie skrzeczš - raczej jakieœ ptaki - ale jak go słyszę, to przed oczyma żaba mi staje)! :ryk:

Jak na razie nic jeszcze nie rozwalił! :P Tylko cały pokój zawala mi żwirkiem... czy on się kiedyœ nauczy, że wystarczy jak będzie delikatnie zakopywać to co zrobi, czy już zawsze będzie wykopywał żwirek poza kuwetę?

A tak poza tym, to on... aportuje! :ryk: Jak się mu się coœ rzuci, to on bierze to do mordki i przynosi! :P

Vasper

Post » Pt lis 17, 2006 22:23

jak go będziesz za to aportowanie regularnei nagradzać to mu sie powinno utrwalić:) moim zdaniem warto:) zawsze to argument dla gości nie lubiącyh koty "patrz jakie one sa fajne, mój to nawet aportuje":)

co do żwirku... hm... jedyne rozwiązanie jakie znam to stopniowe nauczenie go korzystania z krytej kuwety... u mnie do takiej wchodziłt, ale głównie by się bawić... :roll:

cieszę sie, że sie odezwałaś:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto lis 21, 2006 20:45

Uwaga, uwaga!!
Otóż Zombiaczek w końcu dostał oficjalne imię! Nazywa się... Misiek! 8) Podobno kiedy miałam 3 lata, bardzo chciałam nazwać kota Misio, ale jako, że miałam kotkę, to nie mogłam spełnić tego pragnienia (hehe... więc kicia nazywała się Misia :P)!

No więc Misiek roœnie, coraz bardziej szaleje i rozrabia! Ostatnio jego ulubionym zajęciem jest skakanie po klawiaturze! :twisted: Ale mimo tego straszny pieszczoch z niego!:P Słodziak z niego niesamowity!:P

Vasper

Post » Śro lis 22, 2006 15:51

Groźny Zombiak, kot z cmenatarza - Misiek :lol: he, he, dziecięce marzenia się spełniają :lol:
Obrazek

morisowa

Post » Nie gru 31, 2006 22:29

Witam po długiej przerwie! :P
Misio rośnie jak na drożdżach! Co prawda im starszy, tym coraz żywszy się robi i ciężko nad nim zapanować... ale ma to swój urok! ;) Jego ulubionym zajęciem jest wspinanie się po gitarze, żeby przejrzeć się w lustrze! :P
A kiedy zamknąć go w pokoju, to dobija się do drzwi tak okropnie, że możnaby pomyśleć, że to nie kociak, a tygrys tam siedzi! 8O

O dziwo to już nie jest taki całkiem czarny kocurek... jak dobrze pada światło, to widać, że jest brązowy w czarne paski! :D

A oto kilka nowych zdjęć Miśka:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Vasper

Post » Czw sty 04, 2007 21:18

:1luvu:
Mam psa takiego burasa i u mamy taki czarny kot!
Czarne kocury mają charakterek - nasz też lubi na ramieniu siedzieć i też potrafi drzwi szturmować :lol:
Obrazek

morisowa

Post » Czw sty 04, 2007 22:29

Jejku jaki on duży jest 8O
Jego siostrzyczka Sari wydaje sie przy nim malutkim koteczkiem a on kawal kocura już :D

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]