Moderator: Estraven
ko_da1 pisze:Ech , pomijając to i owo chciałabym zapytac "mniej więcej" kiedy kalenarz będzie można zakupić![]()
Dla mnie wszystko co chce wiedzieć jest napisane na początkuaż mnie dziw bierze że jest tylu dogryzająco-dociekliwych "pomagających " kotom , skoro temat tu jest, to napewno jest sprawdzony przez forum bo przezcież byle kogo z taką akcja by tu nie wpuścili , dla mnie zakup tego kalendarza to będzie przyjemne z pożytecznym i żal tylko patrzec jak łatwo kogoś sie krytykuje , może powinno sie zacząć takim samym okiem patrzeć na Siebie
![]()
![]()
Pozatym można zapytać w sposób bardziej że tak powiem " przyjazny " przez wysłanie prywatnej wiadomoscijeśli juz tak bardzo was irytuje organizacja i wydanie kasy na coś co Waszym zdaniem jest niesprecyzowane dokładnie , a nie robić z siebie ekspertów i afery na łamach forum bo jak dla mnie niczemu to nie służy ,,,
ARKA pisze:I jakies insynuacje, ze niby co, ze kto, pieniadze zdefrauduje, wstyd!
Beliowen pisze:ARKA pisze:I jakies insynuacje, ze niby co, ze kto, pieniadze zdefrauduje, wstyd!
Jesteś jedyną osobą która coś takiego napisała w tym wątku.
Zważ.
Maggda pisze:Hmmm. Ani nie jest jasne na co idą pieniądze z dochodu.
dziuba pisze:(..) Ten kalendarz to stały element w moim domu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 168 gości