KOCIE LALECZKI szukają domków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 07, 2006 16:30 KOCIE LALECZKI szukają domków

Szukając mojej zaginionej kotki znalazłam w podblokowym ogródku 7 tyg dymnego kocórka. Kociak miał tak zaropiałe oczka ze nic nie widział tylko kręcił główką w kierunku dzwięku-zabrałam go do domu.Wyleczony TOFIK czeka na domek.TOFIK JEST ROZBRYKANY NIESAMOWICIE I NICZEGO SIE NIE BOI, ZADEN KOT ANI WIELKI PIES MU NIE PODSKOCZY!!!

Za kilka dni po znalezieniu Tofika natknęłam się na kocią rodzinke. Mieszkały pod balkonem , ludzie karmią ale nie ma jak w domku. Maluszków było 6. Zabrałm je do domu. Kociaczki mają 5-6 tyg. Koci katarek wyleczony. 2 juz poszły do adopcji-zostały 4. Teraz maluszki po odrobaczeniu troszke "zaniemogły" ale moj wspaniały wet dr Adam panuje nad sytuacją.

mam fotki ale nie potrafie ich tu umiescic ups

ps. boje sie wyjsc z domu ze znajde następne kociaki!!!
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Wto lis 07, 2006 20:23

bordo, wrzuć fotki np na ten serwer http://www.fotosik.p
i skopiuj linki do nich :)

trzymam kciuki za domki

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Sob lis 11, 2006 10:07

kociaki były CHORE , POWAZNIE BAŁAM SIE O NIE BO NIE JADŁY NIC przez 4 dni, straszliwie schudły i tylko lezały i bezgłosnie miauczały i qpa wodnista i wymiotowały non-stop - horror, nawadnianie strzykawką i codzienna wizyta u weta i zastrzyki i......jest dobrze JUZ. Jedzą animonde i z dnia na dzien odzyskują siły i ciałka.

kociaki mają imiona"-TOFIK-grafitowo-dymny
CABANEK- kremowo-brą-szar
BRZOSKWINKA-brąz-bura
+2 malutkie LALECZKI
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Post » Sob lis 11, 2006 10:22

fotki TOFIKA I LALECZEK na: Albumy-Onet.pl Foto
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Post » Sob lis 11, 2006 10:24

bordo pisze:fotki TOFIKA I LALECZEK na: Albumy-Onet.pl Foto

A możesz wrzucić linka? :)

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Sob lis 11, 2006 10:39

Wstawiam zdjęcia kociaków :) :

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Nie wiem który jest który - to już chyba bordo objaśni :wink:
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Sob lis 11, 2006 10:56

http://foto.onet.pl/CSRRa1B7BDUCO15iAzQ ... pUYQoqAQ==

TU SĄ WSZYSTKIE FOTKI KOCIAKÓW

DOMKI ODEZWIJCIE SIE
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Post » Sob lis 11, 2006 11:30

To małe z czarnym noskiem to cudo po prostu. Domki!!!

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Sob lis 11, 2006 12:52

a wiesz coś o ich matce? Jeśli żyje, dobrze by ją było wykastrować...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lis 12, 2006 2:18

matka pójdzie na sterylke jak tylko wyleczymy ja z kociego no i jak tylko dostaniemy termin na zabieg gratisowy , chyba ze wczesniej uzbieram kase prywatną i załatwie z moim wetem , najgorzej z przetrzymaniem po zabiegu bo trzeba miec wolną klatke a teraz tak duzo małych i brak klatek , ale przed wiosną dam rade , dzieki za zainteresowanie mamusią
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Post » Nie lis 12, 2006 2:38

AMY BARDZO CI DZIĘKUJE ZA POMOC :D
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Post » Nie lis 12, 2006 15:09

bordo pisze:matka pójdzie na sterylke jak tylko wyleczymy ja z kociego no i jak tylko dostaniemy termin na zabieg gratisowy , chyba ze wczesniej uzbieram kase prywatną i załatwie z moim wetem , najgorzej z przetrzymaniem po zabiegu bo trzeba miec wolną klatke a teraz tak duzo małych i brak klatek , ale przed wiosną dam rade , dzieki za zainteresowanie mamusią

OK :) poważnie rozważam dorzucenie się do zabiegu, jeśli nie uda się załatwić talonu ;)
kciuki za leczenie i zabieg :D
no i oczywiście za udane adopcje maluchów 8)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie lis 12, 2006 23:13

huraaaa- jedna malutka laleczka ma domek i to niedaleko mnie , ludzie młodzi i fajni, będziemy w kontakcie , nawet będziemy sie odwiedzac- czyli będę mogła zobaczyc jak laleczka rosnie, BARDZO SIE CIESZE

PS.sterylka w Łodzi odbywa sie inaczej niz w WAWIE, są wyznaczone lecznice dotowane przez miasto , tylko trzeba zdobyc podanie, ja mam juz podanie na kilkanascie kocic ale nie mam terminów bo tylu chętnych, a jak nie mam terminu a nagła sprawa to co fajniejsze lecznice i co fajniejsi weterynarze - robią w rozsądniejszej cenie, i tę kworę muszę uzbierac ale dam rade, i bbbbbbbbbbbb dziękuje
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Post » Pon lis 13, 2006 21:32

siłą rzeczy przykładam do wszystkiego warszawską miarę, czego mam nadzieję nie masz mi za złe :) Bardzo się cieszę, że koteczki będą wykastrowane, życzę powodzenia i będę czasami podbijać wątek jako wierna kibicka :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lis 13, 2006 22:56

dzięki za chęc pomocy , będe pamiętac w razie czego, i dzięki za podbijanie

- znasz moze kogos kto robi wózeczki dla sparalizowanych kotków i psów bo mam zamówienie
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

[następna]