Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Nie mogę doczekać się poniedziałkowych fotek..
Ptasiek pisze:Ok to ja mam pytaniemam takiego sobie dachowca i chciałabym go wykąpać, ale nie wiem w czym i w jakiej temperaturze wody... mam jeszcze szampon po poprzednich 3 kociakach, ale został prawie cały to czy bym mogła w nim wykąpać Kocurka? to jest szampon z Selecty a nazywa się "fafi 3 szampon przeciw pchłom dla szczeniąt i kociąt od 6 tygodnia życia, ph 5,00, produkt ekologiczny"
![]()
raczej nie jest do dobra firma, ale w moim zoologicznym nic innego nie bylo. Jak on się nie nadaje to najwyżej kupie inny tylko jaki?
Ptasiek pisze:1.Teraz wiem, że nie moge nalać wody mu do uszek i na coś jeszcze powinnam zwrócić uwage?
Ptasiek pisze:2.Jaka ma być temperatura wody? Tak chodzi mi o to czy ma być taka ciepła, bardzo ciepła czy znowu letnia?
Ptasiek pisze:3.Kotek ma popękane poduszeczki i schodzi mu lekko z nich skórka, czy moge coś z tym zrobić, czy samo się zregeneruje to?
Ptasiek pisze:4.Czym mam mu uszka wyczyścić?
Ptasiek pisze:5.Czy mojego dachowca trzeba szczotkować? Jeśli tak to czy może być to taka szczotka co mam od psa? :] Czy są jakieś specjalne dla kotów?
Ptasiek pisze:6.Co to za szczoteczka i specjalna pasta do łapek?![]()
jak się nie boi suszarki, to wysusz, bo szybciej.. jak się boi, to pozostaje ręcznik..Ptasiek pisze:7.Mam go wysuszyć na wolnym podmuchu suszarki, ale czy też mogę go po prostu wycierać w ręcznik? kociakom tak robiłam...
Ptasiek pisze:8.Jest też specjalna pasta do ogonów??![]()
Każdą część ciała kota się myje czymś innym???
Ptasiek pisze:A co to jest ten linomag i gdzie go znajde? Kotek był na dworze w ten śnieg i zamiast białych łapek ma szare. Reszte ciałka to w sumie ma czyste, ale boję się, czy z dworu czegoś nie przyniesie mi tak jak poprzednie maluchy - grzybica. Może to, że go wykąpie sprawi, że poczuję się pewniej? Teraz ni epozwalam mu się dotykać po twarzy i szyji co jest trudne :]
Ais pisze:No no, gratulacje - taaakie zabiegi
Też z niecierpliwością czekam na fotrelację Kicorka.
ciekawe swoją drogą, jaki charakter wylazłby z Misia przy takich zabiegach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości