Franio, Tosia i Tymianek. Pędzelek['] /dużo fot

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 08, 2006 17:54

Pędelku, zdrowiej! Szybciutko!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Wto sie 08, 2006 22:39

Jak się Pędzelek czuje? Pędzel zdrowiej bardzo cie proszę.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto sie 08, 2006 23:23

Pędzel po lekach czuje się lepiej, ale ogólnie jest średnio... Wczoraj miał zdjęty cewnik, i okazuje się, że to co go zatyka, to nabłonki, które złuszczają sięw ilosci, jakiej pani doktor jeszcze nie widziała :(

Teraz dostaje antybiotyk, phytophalle na zwiększenie siusiania, tolfedine. Sioosia nadal malymi kałużami, z odrobiną krwi, pęcherz ma dosć bolesny.

Jutro idziemy na kontrolę, zobaczymy co dalej. Ale martwi mnie to,e pani Doktor powiedziała, że jesli leczenie przez jakośczas nie przyniesie rezultatu, to trzeba będzie otworzyć pęcherz i wypłukać go od wewnątrz , żeby problem rozwiązać na dłużej, Nie jest to wymarzona metoda, ale gdyby tradycyjne leczenie jeszcze przez jakiś czas nie dało rezultatu, to będzie podobno lepsze niż ciągłe cewnikowania.

A Pędzel w lecznicy ciągle barankuje i barankuje, pani doktor powiedziała ostatnio, ze niesamowite w nim jest to, że on nawet nie pomyśli o tym, żeby się obrazić - jak go boli to płacze, ale potem zaraz strzela baranki . ;)

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Śro sie 09, 2006 8:43

Ais pisze:A Pędzel w lecznicy ciągle barankuje i barankuje, pani doktor powiedziała ostatnio, ze niesamowite w nim jest to, że on nawet nie pomyśli o tym, żeby się obrazić - jak go boli to płacze, ale potem zaraz strzela baranki . ;)

Jejciu jaki on kochany i dlaczego biedaczek tak musi cierpieć to niesprawiedliwe. Ewa wymiziaj go odemnie i szepnij mu do uszka że jest najkochańszym kotem na świecie.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto sie 22, 2006 9:16

Co tutaj taka cisza co słychać u Pędzelka i całej reszty kociastych?
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Czw lis 02, 2006 22:59

U nas o tyle nowości, że zdrowiejemy.
Pędzel jużduuużo lepiej, po ostatnim cewnikowaniu i porcji antybiotyków doszedł do siebie i jest nieźle.
co prawda w międzyczasie Franio też dorobił się kryształów, ale na razie obyło sie bez sensacji.

Tośka na diecie odchudzającej, panowie na struvitowej, i tak sobie spokojnie żyjemy.... i zapraszamy na adopcyjną, gdzie piszę o małej rudej dziewczynce z mojego bloku, która szuka miłości....

Oto parę najnowszych podobizn :

1. Trochę miłości.....
Obrazek

2. I nieco zabawy...

Obrazek

3. Jestem kotem szczęśliwym :)

Obrazek

4. Kolejna porcja miłości
Obrazek

Ais

Post » Czw lis 02, 2006 23:02

:D :D :D

a nie chcialabys troche Sanabelle Light dostac po cenie baaaardzo promocyjnej? bo moje nie chca jej jesc :twisted: a kupilam 10 kg

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lis 02, 2006 23:35

:)
Na razie nie, bo Tośka na razie ma prikaz już tylko nie light, a jeszcze mniej - czyli obesity/weight reduction i tym podobne silne wynalazki, bo light nie przynosiła efektów... :?

Ale może na jakieś dwa -trzy kilo sie skuszę bo mnie drążą w portfel te drogie wynalazki ;) a ona już niedługo chyba powinna przejść znów na "zwykłe" light...

Ais

Post » Pt lis 03, 2006 0:19

Ais twoje kociaki jak zwykle śliczne....
Pozdrawiamy, Bolo również 8)
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Pt lis 03, 2006 0:46

Ais pisze::)
Na razie nie, bo Tośka na razie ma prikaz już tylko nie light, a jeszcze mniej - czyli obesity/weight reduction i tym podobne silne wynalazki, bo light nie przynosiła efektów... :?

Ale może na jakieś dwa -trzy kilo sie skuszę bo mnie drążą w portfel te drogie wynalazki ;) a ona już niedługo chyba powinna przejść znów na "zwykłe" light...

no to sie jakos dogadamy :wink: :lol:
moje ostatnio oszalaly na RC Male - to 6 years :roll: inajchetniej sensitive
takie saszetki "probkowe" dostawalam
kupilam przy ostatniej wizycie w lecznicy 300 g "RC Female" po sterylce do 7 lat i Bajka oraz Daisy lykaja je jak witaminki 8O
troche mnie nie stac, zeby je tym karmic, szczegolnie ze wgledu na zaklaczanie sie Daisy :roll:
ale podkarmiam
Muczacza i Telma szaleja :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
zglosze sie na pw jutro, ok ? :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob lis 04, 2006 4:57

Ais pisze:Obrazek

Ais... Pędzelek istne cudo :love: ..i ta poza... :roll: :wink:
Zdrówka chłopakom, a Tosi - diety skutecznej, a nieuciążliwej....
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Sob lis 04, 2006 18:23

No wreszcie jakieś wieści od Pedzla i to jeszcz takie , że zdrowieje chłopak...no :D jest z czego sie cieszyć...!!!!!

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Sob lis 04, 2006 19:04

Pięknie Pędzelku i tak trzymaj. Zdrowiej i to szybko. a sie niedawno zastanawialam do kogo jest podobna nasza adoptusia Malka juz wiem do Pedzla :lol:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Sob lis 04, 2006 22:35

Dziękujemy wszystkim za komplementy i pokazujemy się wiecej :)

W ogóle, tak mnie ostatnio naszła refleksja w związku z rudą Nutką ( wątek na kociarni o kici z przyciętymi wąsikami) - te moje koty są tak uwielbiane, holubione, pilnuję by każdy dostał swoją porcję pieszczot i ciepłych słów... a tamta, ech, szkoda gadać !
Niemal zazdroszczę swoim kotom ;)

I cieszę się ,że zdrowotnie wychodzimy na prosta - nie mogłam patrzeć na tego cierpiacego Pędzla, to jest kot - czyste złoto i naprawdę ze świecą szukać drugiego takiego kociego charakteru :1luvu:

uwaga kosmici !!!!

Obrazek

Mamy sznurek !
Obrazek

Ais

Post » Nie lis 05, 2006 1:22

Ais pisze:Obrazek

Właśnie mój syn obejrzał zdjęcia Pędzelka i stwierdził że bardzo wypiękniał. Oczywiście też zauważył że był to jeden z najlepszych naszych adoptusiów. :D Uważam że miał absolutną rację choć nie często mamy takie same zdania 8) Pędzel - arystorata taki dostojny.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

[poprzednia][następna]