Kraków spotkanie - termin - 3 sierpnia ;)

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 20, 2006 1:49

queen_ink pisze:ja mieszkam mniej więcej w połowie - jeżeli iść od Twojej strony, to zaraz za Polo Marketem (btw moim zdaniem porażkowy jest ten sklep. ABC było 1000 razy lepsze). To teraz zwracaj uwagę na ogłoszenia :)
ja zwracam, bo zrywam czasami, jak mi się jakieś podoba i nie ma już szczególnej wartości informacyjnej ;)

To może kiedyś się spotkamy jakoś, choćby przy okazji :) czasem usiłuję spacerować się z kotkiem, chociaż ona się boi i nie chce ruszyć na krok ;)
Co do polo-marketu, to dla mnie zmiana na lepsze, znacząco spadły ceny, nie wszystkiego, ale jednak. Kupuję zamiennie z tesco, bo są rzeczy w jednym 3 razy droższe niż w drugim i na odwrót. Na tym jednak polega polityka super/hiper marketów :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Sob paź 21, 2006 1:54

dominik pisze:Co do polo-marketu, to dla mnie zmiana na lepsze, znacząco spadły ceny, nie wszystkiego, ale jednak.

Ja jestem niepocieszona, bo zrobili straszny bałagan, poza tym nie ma np. na zdrowej żywności mojego ulubionego pasztetu, żwirku dla kotów (a mieli kilka różnych) i innych rzeczy, których sobie nie mogę przypomnieć, a były mi potrzebne. No i wkurzają mnie te idiotyczne tekturowe daszki, które muszą nosić panie z obsługi.

Będę się rozglądać :) Ja z Maszyna nie wychodzę, bo ona się nie kwalifikuje.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob paź 21, 2006 13:43

queen_ink pisze:Ja jestem niepocieszona, bo zrobili straszny bałagan, poza tym nie ma np. na zdrowej żywności mojego ulubionego pasztetu, żwirku dla kotów (a mieli kilka różnych) i innych rzeczy, których sobie nie mogę przypomnieć, a były mi potrzebne. No i wkurzają mnie te idiotyczne tekturowe daszki, które muszą nosić panie z obsługi.

Będę się rozglądać :) Ja z Maszyna nie wychodzę, bo ona się nie kwalifikuje.

Daszki, wagi na kasach czy inne to nie są złe pomysły, nic co w każdym razie jest na prawdę ważnego. Co do kociorzeczy to niestety nic i tak dobrego nie ma, teraz wszelkie whiskaso-kitekaty - raz kupiłem i nigdy w życiu więciej. Żwirku silikonowego i tak nie mają. Fajnie jednak że te podstawowe rzeczy nie są tak drogie jak kiedyś, np ser żółty kiedyś nie schodził poniżej 18zł, teraz jest tańszy :) Itd itp :)

Co do kotka - na pewno się kwlifikuje, tylko nie dajesz mu tej szansy :) Mnie trudno pominąć z kotkiem - wszyscy pokazuja sobie mnie palcami, podchodzą głaskać, niektórzy pytają co to za zwierze itd :) hihi :) Sama na smyczy nie chodzi oczywiście bo się biedna boi :) Ale na ramionach to lubi zwiedzać:D
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Sob lis 04, 2006 15:25

w Krakowie cisza... A moze wiecie cos wiecej czy dziala jeszcze Klub Przyjaciol Kota "Filemon"? Moze ktos z Was chodzi na spotkania? Dzieje sie tam cos ciekawego? Ja pamietam sam poczatek, ale pozniej tak sie zycie potoczylo, ze wypadlam z obiegu i z tematu.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon gru 04, 2006 23:00

A tak w ogole, mam propozycje: moze w Krk urzadzimy jakies spotkanie? :) Jestem tu stosunkowo nowa, dlatego tym bardziej chcialabym, zeby bylo ono okazja do zapoznania sie nowych uczestnikow forum ze "starymi bywalcami" ktorzy juz na pewno znaja sie takze realnie. Jesli ktos jest zainteresowany, to prosze o wpisywanie swoich sugestii.

skaskaNH

Post » Wto gru 05, 2006 18:09

Zapraszam na Koci Łapci do wątku Aki.
Jedno spotkanie się już odbyło ( u Margolci - było z 8 babsk na kupie) - następne 13 grudnia.
Nie wiem jak z Panami,ale Dominik pewnie jako rodzynek byłby mile widziany :twisted: . :D

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Wto gru 05, 2006 19:59

Rennatta pisze:Zapraszam na Koci Łapci do wątku Aki.
Jedno spotkanie się już odbyło ( u Margolci - było z 8 babsk na kupie) - następne 13 grudnia.
Nie wiem jak z Panami,ale Dominik pewnie jako rodzynek byłby mile widziany :twisted: . :D

W takim razie lece do tego watku ;) thx :)

skaskaNH

Post » Wto gru 05, 2006 21:48

Rennatta pisze:Nie wiem jak z Panami,ale Dominik pewnie jako rodzynek byłby mile widziany :twisted: . :D

Dominik ostatnio bardzo nie ma czasu :( Ale może w przyszłości gdy pojawi się jakaś sposobność to chętnie :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Śro sty 24, 2007 20:32

Witam z Krakowa :)
Obrazek

Calimero

Od: Śro sty 10, 2007 16:03

Post » Pt sty 26, 2007 17:21

Ja bywam na spotkaniach klubu Filemon ! Odbywają się w Śródmiejskim Ośrodku kultury na ulicy Mikołajskiej, raz w miesiącu.
Obrazek

Obrazek

EVIVA L`ARTE - czyli premiera nowej książki ! Ogryzek i przyjaciele w formie drukowanej !!!

caty

Od: Nie sty 01, 2006 18:36

Post » Pt sty 26, 2007 18:34

caty napisz, kiedy bedzie najblizsze spotkanie :)

skaskaNH

Post » Pt lut 02, 2007 11:34

tez jestem z Kraka.napiszcie koniecznie jak bedzie jakies spotkanie czy pkaz.z gory dziekuje :D

supcik

Od: Wto sie 29, 2006 21:42

Post » Nie lut 25, 2007 19:07

9 i 10 czerwca ma być wystawa

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie lut 25, 2007 19:55

queen_ink pisze:9 i 10 czerwca ma być wystawa

Całe wieki do tej wystawy :/
Złapiemy to zpod bloku i wystawimy jako podwawelski piwniczny ;)
od jutra zajęcia :(
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Pon lut 26, 2007 1:34

A może bardziej prywatne spotkanie na Kazimierzu w najbliższy piątek wieczór? :twisted:

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

[poprzednia][następna]