Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Własnie wrócilismy. Misio zdrowydorcia44 pisze::D nooofajny z niego gośćwie że jest najmłodszy i prawie wszystko może ,ale jeszcze i one się odważą i tez mu KOTA pogonią
ciekawa jestem co wet. ci powie.
O, nosie powiedziała od razu ze grzybdorcia44 pisze:Małgosiu ściskam cię mocno![]()
![]()
nie musze ci pisac że z radości się ....
![]()
no wiem płaczek jestem ,jestem bardzo szczęsliwa,Misio dziękuje skarbusiu
![]()
i za zdrówko ,bo ja juz z siebie wychodziłm .Wykochaj Misia odemnie
Moja wetka się pytała czy mam wieści ,ucieszy się jak nic
Kropcia jeszcxze le jesteśmy na dobrej drodze.A o nosku coś mowiła
a jak maluch w domciu?
Dlatego nie dyskutowała, zobaczyła z daleka i jak powiedziałam o ranie, to stwierdziła, ze okidorcia44 pisze:Coś tyjaki grzyb ,jak on tam miał ranki i strupy i jeszcze siny nosek został po największej rance
![]()
,strupki poschodziły przy smarowaniu oxykortem
![]()
Eeee, nie. Ona jest dobra, długo mi juz koty leczydorcia44 pisze:Małgosia ja zejde na zawał ,nie wykonczyły mnie Torunskie pierniczki to Misiak to załatwi![]()
Oj chyba ciezko bedzie. Zasypia z Kacprem, no i birgnie szybciutko bo do tej pory spał z nim Herhor. Nastepnie staje i beiegnie na drapak, tam spi popołuniu i spał do tej pory,znowu biegiem, bo musi zdarzyc przed Siersciuchą. Ja jestem od skarg, buzi imiziania.Idziemy sie pogrzac do kominka.dorcia44 pisze:Ciekawa jestem kiedy nastąpią kontakty na stopie towarzyskiejPoznał łobuziak już cały dom? czy się gubi ,kogo zaczyna faworyzować
z kim śpi
no tak on tam i łóżkowy wybór ma większy,szczęściarz
Noc młody spedził w naszym łozkudorcia44 pisze:Ciekawa jestem kiedy nastąpią kontakty na stopie towarzyskiejPoznał łobuziak już cały dom? czy się gubi ,kogo zaczyna faworyzować
z kim śpi
no tak on tam i łóżkowy wybór ma większy,szczęściarz
JE, SZALEJE, DRAPIEdorcia44 pisze:Jak tam nasz malentas
cIESZE SIE, GłASKI DLA kROPKI I SZTBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA !dorcia44 pisze::D czyli wszystko tak jak być powinno,ciesze się ogromnieniedługo będzie zbliżenie i łapoczyny
Jak się spało w powiększonym gronie
Jak oczęta
Kropcia Zaraz jedzie do weta ,aż mnie wszystko boli jak ją kują,Małgosiu rachunek za Misia cały zapłacony i za Kropcie troszke też ,dziękuje
![]()
Kropcia siedzi mi na ramieniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot], Silverblue i 13 gości